Hem / Utbildning/Folkbildning / Sök aktuella utbildningar

Årets idrottskonferens - en inspirationsdag för dig som verkar inom idrottssörmland


Är du tränare, ledare eller föreningsledare och vill lyssna på den senaste idrottsforskningen samtidigt som du får möjligheten att nätverka och skapa samarbetsytor mellan föreningar under en heldag? Då ska du delta på årets idrottskonferens. 


Med Idrottskonferensen vill vi ge dig möjligheten att under en heldag stärka och utveckla dig i din roll inom föreningslivet. Du kommer att få lyssna på kompetenta föreläsare inom aktuella ämnen och få möjlighet att ställa dina frågor till föreläsarna under en paneldiskussion. Målsättningen med idrottskonferensen är att ge dig inspiration, tips och råd och att utmanas till att tänka nytt. Det är också en möjlighet att nätverka mellan föreningar. Vi antar utmaningen att stärka ledarskapet på alla positioner inom idrotten, från styrelserummet till idrottsarenan, en central del av idrottens strategi mot 2025. Mer information om årets tema och innehåll kommer under våren. 

Målgrupp

Ledare, tränare och föreningsledare inom idrottsrörelsen.

Tidsåtgång

Heldagsutbildning.

Bekräftelse & Kallelse

En bekräftelse skickas ut till den angivna mejladressen efter att anmälan är gjord. En Kallelse kommer sedan att skickas ut via mejl efter anmälningstidens slut. Glöm inte att ange korrekt mejladress vid anmälan.