Hem / Utbildning/Folkbildning / Sök aktuella utbildningar

Här kan du söka bland våra aktuella utbildningar

Idrottsrörelsens studieförbund erbjuder folkbildning i form av en mängd kurser och utbildningar. Här nedan ser du de utbildningar som är planerade hos RF-SISU Sörmland. Du kan också söka efter specifika utbildningar. 

De utbildningar som ligger närmast i tid är de som visas först. Du kan själv avgränsa din sökning genom att välja endast fysiska eller digitala utbildningar, eller genom att ändra tidsperioden. Du kan också välja att söka ett annat distrikts utbud. I utgångsläget visas samtliga planerade utbildningar i distriktet inom förinställd tidsperiod.

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

IdrottOnline-Workshop: Närvaroregistrering ledare/tränare gruppadministratör

Under workshopen kommer vi att gå igenom hur du som ledare eller tränare hanterar dina grupper som gruppadministratör i IdrottOnline. 

Kontaktperson: Carina Andersson Datum: 2022-08-10 Plats: Microsoft Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

IdrottOnline-Workshop: Närvaroregistrering

Under workshopen kommer vi att gå igenom digital närvarorapportering i IdrottOnline som den 1 juli 2020 blev obligatoriskt för alla föreningar. 

Kontaktperson: Carina Andersson Datum: 2022-08-18 Plats: Microsoft Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

IdrottOnline-Workshop: Så här skickar du in din digitala LOK-stödsansökan

Under workshopen kommer vi att gå igenom hur ni gör för att skicka in er LOK-stödsansökan via IdrottOnline. Från och med 1 juli 2020 blir obligatoriskt för alla föreningar att ansöka om LOK-stöd digitalt.

Kontaktperson: Carina Andersson Datum: 2022-08-24 Plats: Microsoft Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Parasportveckan - Paneldiskussion- Vart är parasporten på väg?

Delta på Parasportveckans paneldiskussion. Moderator för paneldiskussionen är Åsa Llinares Norlin, ordförande i Svenska Parasportförbundet och hon samtalar med Jörgen Hedberg, distriktsidrottschef på RF-SISU Sörmland, Claes Thunblad, ordförande på Stockholms Parasportförbund, politiker och andra som jobbar inom idrottsrörelsen. 
Kontaktperson: Sussie Stjernström Olsson Datum: 2022-09-14 Plats: Digitalt: Microsoft Teams. Fysiskt:Munktell Science Park, Eskilstuna Mer information på kurssidan
Till anmälan

FaR-ledarutbildning med MI, motiverande samtal - DIGITALT

Genom att öka sin fysiska aktivitet kan man förebygga och behandla många sjukdomar. Idag kan man få Fysisk aktivitet på recept, FaR istället för, eller som komplement till mediciner. En FaR-ledare är den som möter FaR-personen i idrottsföreningen, i gruppträningen eller i gymmet. Är du intresserad av att hjälpa människor till ett aktivare och mer hälsosamt liv kanske FaR-ledare är något för dig.

OBS: När du anmäler dig till detta utbildningstillfälle så blir du automatiskt anmäld till träff 2 den 29 september kl. 17-20.00. 

Kontaktperson: Eva Sandeberg Datum: 2022-09-22 - 2022-09-29 Plats: Microsoft Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan