Hem / Om RF-SISU Sörmland / Vårt Fyscenter

RF-SISU Sörmlands Fyscenter

Vi på RF-SISU Sörmland vill skapa bra förutsättningar för idrott. Därför har vi ett utrustat Fyscenter på vårt huvudkontor i MunkellArenan, Eskilstuna där ni som förening, förbund eller skola har möjlighet att träna. Förutom att ni har möjlighet att hyra lokalen för träning hyr vi också ut testutrustning för fystester. 

Vår testutrustning

Testutrustningen är ett bra hjälpmedel för dig som vill genomföra fystester. Med hjälp av utrustningen kan du på ett enkelt och bra sätt se hur du/ditt lag utvecklas fysiskt, hur det står i relation till utvecklingen inom er idrott och hur det står i förhållande till andra inom samma idrott.

Utrustning från TagTimer

Vår testutrustning kommer från märket TagTimer och heter TagTimer - Teams. Det innehåller ett set med tidtagning och spänsttester och är komplett utrustning för att köra snabbhetstester, exempelvis shuttle run eller linjär sprint. Utrustningen möjliggör även hopptester med mätning av höjd och kontakttid. 

Fotocell

Förutom testutrustning från TagTimer erbjuder vi även så kallat Fotocell som komplement för att kunna genomföra snabbhetstester. Genom att koppla tidtagaruret som medföljer testutrustningen till den medföljande Fotocellen kan du ta tid på varje sprint som genomförs. Till Fotocellen medföljer 10 meter extra kabel.

Kostnader för att hyra lokalen och testutrustning

Lokal kostnad:

 Förening och förbund:
 150 kr/påbörjad tim/max 600 kr per dag
 2000 kr/termin (max 25 timmar)

 Skolor, företag:
 200 kr/påbörjad tim/max 800 kr per dag
 4000 kr/termin (max 25 timmar)
   Fysträningen är inte ledarledd

 

Uthyrning:

 Testutrustning till förening med egen           godkänd testledare, 500 kr/gång eller
 3000   kr/10 ggr


Alla priser är inkl. moms.


RF-SISU Sörmlands Fyscenter är öppet för bokning med restriktioner

  • Gymet är öppet för träning för aktiva födda 2002 och senare.
  • Grupper om max fyra aktiva plus en ledare tillåts i lokalen samtidigt. 
  • Vi har i rådande situation inte personal på plats som kan säkerställa god städning. Idrottsföreningar som nyttjar lokalen ansvarar för att rengöra utrusningen, både innan och efter träning.
    Desinfektionsmedel finns i sprayflaskor i lokalen.

För bokning kontakta: RF-SISU Sörmlands administratör Maria Blomkvist på This is a mailto link.