Hem / Om RF-SISU Sörmland / Kontakta oss / Hitta din idrottskonsulent

Hitta din idrottskonsulent

Vår största styrka ligger i våra kompetenta idrottskonsulenter. Varje idrottsförening i Sörmland har en egen konsulent som de kan vända sig till. För att komma så när föreningarna som möjligt har vi förutom vårt huvudkontor i Eskilstuna flera lokalkontor som gör det enklare att ha en nära kontakt. På denna sida har vi samlat alla kontaktuppgifter till våra idrottskonsulenter för att du lätt ska hitta rätt person i rätt kommun i vårt distrikt.

Finns din förening i Eskilstuna, Strängnäs, Mariefred eller Åker Styckebruk? Då tillhör ni den Norra Zonen och har ett antal idrottskonsulenter som är knutna till föreningen och som kan hjälpa dig.

Hitta en konsulent i Norra zonen

Är din förening bosatt i Katrineholm, Flen eller Vingåker? Då tillhör ni den Västra Zonen och har ett antal idrottskonsulenter som är knutna till föreningen och kan hjälpa dig. 

Hitta en konsulent i Västra zonen

Är din förening bosatt i Södertälje eller Nykvarn? Då tillhör ni den Östra Zonen och har ett antal idrottskonsulenter som är knutna till föreningen och som kan hjälpa dig. 

Hitta en konsulent i Östra zonen

Är din förening bosatt i Nyköping, Oxelösund, Gnesta eller Trosa? Då tillhör ni den Södra Zonen och har ett antal idrottskonsulenter som är knutna till föreningen och som kan hjälpa dig.

Hitta en konsulent i Södra zonen