Hem / Bidrag och stöd / Rabatter, försäkringar och avtal

Rabatter, försäkringar och avtal

Inom idrottsrörelsen finns det en hel del försäkringar, rabatter och avtal att ta del av för förbund, föreningar och medlemmar.

Dels har Riksidrottsförbundet slutit flera rikstäckande avtal med olika partners som erbjuder specialerbjudanden på produkter och tjänster till idrotten. Sen har vi på RF-SISU Sörmland även lokala idrottavtal du kan ta del av. En grundförsäkring erbjuds dessutom gratis till alla idrottsföreningar och förbund. 

Försäkringar

Genom medlemskapet i Riksidrottsförbundet (RF) omfattas föreningar och förbund automatiskt av "RF:s Grundförsäkring" som är tecknad i Folksam och betald av RF.

Detta är ett grundskydd för föreningen. Utöver denna Grundförsäkring bör styrelsen se över vilka eventuella kompletteringar till försäkringen som föreningen behöver. Observera till exempel att Grundförsäkringens olycksfallsdel inte avser aktiva idrottsutövare. De aktiva utövarna kan ofta försäkras genom respektive specialförbunds licensförsäkringar eller så tecknar föreningen en separat försäkring.

Här hittar du riksidrottsförbundets grundförsäkring.

Rabatter

Det handlar exempelvis om resor, försäkringar, hyrbilar, hotell, vandrarhem och ekonomitjänster.

Avtalen gäller för Riksidrottsförbundet, SISU Idrottsutbildarna, specialidrottsförbund, specialidrottsdistriktsförbund, RF-SISU distrikt och idrottsföreningar och dess medlemmar.

Gå till Riksidrottsförbundets webbplats för att se alla nationella avtal.

Idrottsavtal

Riksidrottsförbundet har avtal med flera samarbetspartners som erbjuder produkter/tjänster till reducerade priser till idrotten och innefattar även specialidrottsförbunden, distriktsförbunden, idrottsföreningar och medlemmar.

Avtal finns för resor, hotell, hyrbilar, e-bokföring, IT-produkter, telefoni, jobb- och utvecklingsgaranti, taxi och nyhetsbrev.

Läs mer om Riksidrottsförbundets idrottsavtal här.

Lokalt idrottsavtal med Elite Stadshotell

Mitt i Eskilstuna ligger Elite Stadshotell med 132 moderna och bekvämt inredda rum. Med Eskilstunaån på ena sidan och centrum på den andra ligger Elite Stadshotellet mycket centralt beläget. Buss- och tågstation, shopping samt nöjen ligger allt inom bekvämt gångavstånd.

Priser 2022 Elite Stadshotellet Eskilstuna

LOGI
Priser för aktiva lag och anhöriga när det är cup eller stor tävling. Priser är ett frånpris i av plats och på förfrågan (ett begränsat antal rum per dag). 

Pris per rum (inklusive moms, frukost)

Ekonomirum (utan fönster) 495:-
Standardrum (Enkelrum) 695:-
Superiorrum (Dubbelrum) 995:-
Familjerum (dubbelrum med bäddsoffa)    1.200:-

 

  • Extra säng 200:- tillägg/natt. Endast familjerummen har plats för max en extrasäng.
  • Familjerummen avser två vuxna och två barn, alternativt tre vuxna.
  • För att få pris och tillgänglighet för just er bokning mejla till This is a mailto link ange att ni vill använda RF-SISU Sörmlands logierbjudande

KONFERENS

Konferenspaketet inkluderar lokal, förmiddagskaffebuffé, konferenslunch, eftermiddagskaffebuffé samt vatten, frukt och godis i lokalen.

Konferenspaket (min 15 pers)   675:- inkl.moms/person

 

 LUNCH & MIDDAG

Sportmeny lunch  145:-/person
Sportmeny middag 195:-/person
Matchmål 125:-/person (smörgås, yoghurt/fil, flingor samt frukt)

 

Avtalsansvarig

Anki Gürler, 016-540 23 12
This is a mailto link

Bokning
This is a mailto link

Konferensbokning
This is a mailto link