Lovaktiviteter i Sörmland

Att skapa möjligheter för barn- och ungdomar att kunna idrotta även under lov tycker vi på RF-SISU Sörmland är en självklarhet. Förutom att barnen och ungdomarna är aktiva och får röra på sig så får de också möjligheten att prova på nya idrotter och förhoppningsvis lära känna nya kompisar. 

I Sörmland anordnas det lovaktiviteter på många olika håll. Vissa aktiviteter är vi med och anordnar tillsammans med kommunens idrottsföreningar, respektive kommun och andra sammarbetspartners, men det finns också en del aktiviteter som vi inte är med och anordnar. För att du inte ska gå miste om något har vi på den här sidan samlat
 idrottsaktiviteter som händer under loven i Sörmlands alla kommuner, oavsett om det är vi eller någon annan som står som arrangör.

Alla jullovsaktiviteter i Södertälje hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter i Nykvarn. 

Gå till sodertalje.se

Alla jullovsaktiviteter i Nykvarn hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter i Nykvarn.  

 Gå till nykarn.se

Alla jullovsaktiviteter i Eskilstuna hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter men föreningslivet har en hel del roliga aktiviteter under lovet för barn och ungdomar.

Gå till eskilstuna.se

Alla jullovsaktiviteter i Strängnäs hittar du på kommunens webbplats. RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men föreningslivet har en hel del roliga aktiviteter under lovet för barn och ungdomar.

Gå till strangnas.se

Alla jullovsaktiviteter i Nyköping hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har en evenemangsguide där du hittar aktiviteter som föreningslivet och andra aktörer erbjuder under lovet. 

Gå till nykopingsguiden.se

Alla jullovsaktiviteter i Gnesta hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har en evenemangsguide där du hittar de aktiviteter som erbjuds under lovet. 

Gå till gnesta.se

Alla jullovsaktiviteter i Trosa hittar du på kommunens webbplats. RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har en evenemangskalender där du hittar olika typer av aktiviteter. 

Gå till trosa.com

Alla jullovsaktiviteter i Oxelösund hittar du på kommunens webbplats. RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har en evenemangsguide där du hittar de aktiviteter som föreningslivet och andra aktörer erbjuder under lovet. 

Gå till oxelosund.se

Alla jullovsaktiviteter i Katrineholm hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har en evenemangskalender där du hittar aktiviteter som föreningslivet och andra aktörer erbjuder under lovet. 

Gå till katrineholm.se

Alla jullovsaktiviteter i Vingåker hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har samlat aktiviteter från olika aktörer på sin webbplats. 

Gå till vingaker.se

Alla jullovsaktiviteter i Flen hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har samlat aktiviteter som olika föreningar och andra aktörer erbjuder. 

Till Flen.se