Lovaktiviteter i Sörmland

Att skapa möjligheter för barn- och ungdomar att kunna idrotta även under lov tycker vi på RF-SISU Sörmland är en självklarhet. Förutom att barnen och ungdomarna är aktiva och får röra på sig så får de också möjligheten att prova på nya idrotter och förhoppningsvis lära känna nya kompisar. 

I Sörmland anordnas det lovaktiviteter på många olika håll. Vissa aktiviteter är vi med och anordnar tillsammans med kommunens idrottsföreningar, respektive kommun och andra sammarbetspartners, men det finns också en del aktiviteter som vi inte är med och anordnar. För att du inte ska gå miste om något har vi på den här sidan samlat
 idrottsaktiviteter som händer under loven i Sörmlands alla kommuner, oavsett om det är vi eller någon annan som står som arrangör.

Under sommarlovet genomför vi Streetgames för barn och ungdomar i flera olika stadsdelar i Södertälje tillsammans med många olika föreningar. Streetgames är helt gratis och en möjlighet att prova på olika idrotter.

Se alla streetgamesaktiviteter

Alla sommarlovsaktiviteter i Nykvarn hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har en evenemangsguide där du hittar de aktiviteter som föreningslivet och andra aktörer erbjuder under lovet. 

 Gå till nykarn.se

Alla sommarlovsaktiviteter i Eskilstuna hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men föreningslivet har en hel del roliga aktiviteter under lovet för barn och ungdomar.

Gå till eskilstuna.se

I samarbete med Sparbanken Rekarne i Strängnäs och Strängnäs kommun kommer vi under sommarlovet erbjuda gratis sommarlovsaktiviteter för alla barn och ungdomar. Detta görs tillsammans med flertalet av kommunens idrottsföreningar. 

Gå till sommarlovsaktiviteterna

 

Alla sommarlovsaktiviteter i Nyköping hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har en evenemangsguide där du hittar aktiviteter som föreningslivet och andra aktörer erbjuder under lovet. 

Gå till nykopingsguiden.se

Alla sommarlovsaktiviteter i Gnesta hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har en evenemangsguide där du hittar de aktiviteter som erbjuds under lovet. 

Gå till gnesta.se

Alla sommarlovsaktiviteter i Trosa hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har en evenemangsguide där du hittar de aktiviteter som föreningslivet och andra aktörer erbjuder under lovet. 

Gå till trosa.com

 

Alla sommarlovsaktiviteter i Oxelösund hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men på kommunens hemsida hittar du aktiviteter som de tillsammans med föreningslivet genomför. 

Gå till oxelosund.se

 

Alla sommarlovsaktiviteter i Katrineholm hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men föreningslivet och andra aktörer har aktiviteter under lovet för barn och ungdomar som kommunen samlat i en evenemangskalender.

Gå till katrineholm.se

Alla sommarlovsaktiviteter i Vingåker hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har samlat aktiviteter som föreningslivet erbjuder i ett särskilt sommarlovsprogram.

Vi uppdaterar länken så fort programmet publiceras

Alla sommarlovsaktiviteter i Flen hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har en evenemangsguide där du hittar de aktiviteter som erbjuds under lovet. 

Gå till flen.se