Lovaktiviteter i Sörmland

Att skapa möjligheter för barn- och ungdomar att kunna idrotta även under lov tycker vi på RF-SISU Sörmland är en självklarhet. Förutom att barnen och ungdomarna är aktiva och får röra på sig så får de också möjligheten att prova på nya idrotter och förhoppningsvis lära känna nya kompisar. 

I Sörmland anordnas det lovaktiviteter på många olika håll. Vissa aktiviteter är vi med och anordnar tillsammans med kommunens idrottsföreningar och respektive kommun, men det finns också en del aktiviteter som vi inte är med och anordnar. För att du inte ska gå miste om något har vi på den här sidan samlat 
alla idrottsaktiviteter som händer under loven i Sörmlands alla kommuner, oavsett vem som är arrangör.

Under sportlovet genomför vi Streetgames för barn och ungdomar i flera olika stadsdelar i Södertälje tillsammans med många olika föreningar. Streetgames är helt gratis och en möjlighet att pröva på olika idrotter.

Se alla streetgamesaktiviteter

Alla sportlovsaktiviteter i Nykvarn hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har en evenemangsguide där du hittar de aktiviteter som erbjuds under lovet. 

 Gå till nykarn.se

Alla sportlovsaktiviteter i Eskilstuna hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men en del föreningar och kommunen själv har aktiviteter under lovet för barn och ungdomar.

Gå till eskilstuna.se

Alla sportlovsaktiviteter i Strängnäs hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men en del föreningar och kommunen själv har aktiviteter under lovet för barn och ungdomar.

Gå till strangnas.se

 

Alla sportlovsaktiviteter i Nyköping hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har en evenemangsguide där du hittar de aktiviteter som erbjuds under lovet. 

Gå till nykopingsguiden.se

Alla sportlovsaktiviteter i Gnesta hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har en evenemangsguide där du hittar de aktiviteter som erbjuds under lovet. 

Gå till gnesta.se

Alla sportlovsaktiviteter i Trosa hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har en evenemangsguide där du hittar de aktiviteter som erbjuds under lovet. 

Gå till trosa.com

 

Alla sportlovsaktiviteter i Oxelösund hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har samlat aktiviteter som föreningslivet erbjuder i ett särskilt sportlovsprogram.

Gå till sportlovsprogrammet här

Alla sportlovsaktiviteter i Katrineholm hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men en del föreningar och kommunen själv har aktiviteter under lovet för barn och ungdomar.

Gå till katrineholm.se

Alla sportlovsaktiviteter i Vingåker hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har samlat aktiviteter som föreningslivet erbjuder i ett särskilt sportlovsprogram.

Gå till sportslovsprogrammet här

Alla sportlovsaktiviteter i Flen hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har en evenemangsguide där du hittar de aktiviteter som erbjuds under lovet. 

Gå till flen.se