Lovaktiviteter i Sörmland

Att skapa möjligheter för barn- och ungdomar att kunna idrotta även under lov tycker vi på RF-SISU Sörmland är en självklarhet. Förutom att barnen och ungdomarna är aktiva och får röra på sig så får de också möjligheten att prova på nya idrotter och förhoppningsvis lära känna nya kompisar. 

I Sörmland anordnas det lovaktiviteter på många olika håll. Vissa aktiviteter är vi med och anordnar tillsammans med kommunens idrottsföreningar, respektive kommun och andra sammarbetspartners, men det finns också en del aktiviteter som vi inte är med och anordnar. För att du inte ska gå miste om något har vi på den här sidan samlat
 idrottsaktiviteter som händer under loven i Sörmlands alla kommuner, oavsett om det är vi eller någon annan som står som arrangör.

Alla höstlovsaktiviteter i Södertälje hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har tips på aktiviteter som föreningslivet och andra aktörer erbjuder under lovet. 

Gå till sodertalje.se

Alla höstlovsaktiviteter i Nykvarn hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men hos kommunen hittar du aktiviteter som föreningslivet och andra aktörer erbjuder under lovet. 

 Gå till nykarn.se

Alla höstlovsaktiviteter i Eskilstuna hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men föreningslivet har en hel del roliga aktiviteter under lovet för barn och ungdomar.

Gå till eskilstuna.se

Alla höstlovsaktiviteter i Strängnäs hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men föreningslivet har en hel del roliga aktiviteter under lovet för barn och ungdomar.

Gå till strangnas.se

 

Alla höstlovsaktiviteter i Nyköping hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har en evenemangsguide där du hittar aktiviteter som föreningslivet och andra aktörer erbjuder under lovet. 

Gå till nykopingsguiden.se

Alla höstlovsaktiviteter i Gnesta hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har en evenemangsguide där du hittar de aktiviteter som erbjuds under lovet. 

Gå till gnesta.se

Alla höstlovsaktiviteter i Trosa hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har en evenemangsguide där du hittar de aktiviteter som föreningslivet och andra aktörer erbjuder under lovet. 

Gå till trosa.com

 

Alla höstlovsaktiviteter i Oxelösund hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har en evenemangsguide där du hittar de aktiviteter som föreningslivet och andra aktörer erbjuder under lovet. 

Gå till oxelosund.se

 

Alla höstlovsaktiviteter i Katrineholm hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men föreningslivet och andra aktörer har aktiviteter under lovet för barn och ungdomar som kommunen samlat i en evenemangskalender.

Gå till katrineholm.se

Alla höstlovsaktiviteter i Vingåker hittar du på kommunens webbplats. Vi på RF-SISU Sörmland anordnar inte själva några aktiviteter, men kommunen har samlat aktiviteter som föreningslivet erbjuder i ett särskilt höstlovsprogram.

Se höstlovsprogrammet på vingaker.se

Här hittar du alla lovaktivteter som sker i Flens kommun. Streetgames heter lovsatsningen och du kommer ha möjlighet till gratis rolig träning i Flen, Hälleforsnäs, Mellösa, Malmköping under höstlovet. Mycket välkomna!

Till Streetgames Flen