Hem / För Tränare / Tränarforum Sörmland

Tränarforum Sörmland

Din insats som tränare eller ledare i föreningsidrotten i idrottssörmland är viktig och betyder mycket för idrottsrörelsen. Därför erbjuder vi en möjlighet för dig att få ny inspiration och utveckla dig själv i din roll genom Tränarforum Sörmland. Genom våra tränarforum får du bland annat ta del av ny idrottforskning och lära dig mer om vad som är bäst träning för olika åldrar för en hållbar prestationsutveckling.

Med tränarforum Sörmland vill vi ge dig som deltar möjligheten att stärka och utveckla ditt tränarskap och skapa de bästa förutsättningarna för att du ska bli framgångsrik i din roll som tränare. Under två kvällar 2022 bjuder vi in föreläsare inom aktuella områden kring träning. Du kommer att få inspiration, tips och råd, samt en möjlighet att byta erfarenheter med andra tränare inom idrottsrörelsen. Tränarforum är en kvalitetsstämpel för dig som vill uppdatera dig med det senaste, så att så många som möjligt hänger med så länge som möjligt inom idrotten.

Målgrupp

Ledare och tränare inom idrottsrörelsen som tränar aktiva från tolv år och uppåt.

Tidsåtgång

2,5 timmar.

Kostnad

Under 2022 subventionerar vi Tränarforumets kostnad för alla aktiva föreningsmänniskor inom idrottssörmland och du deltar därmed kostnadsfritt. 

Utbildningstillfällen 2022

17 november, Eskilstuna

Mer information om innehållet för detta Tränarforum kommer inom kort.

Anmäl dig här