Hem / För hela föreningen

Utveckla din idrottsförening tillsammans med oss!

Idrotten har förändrats mycket de senaste åren. Utveckling handlar mycket om att våga utmana er egen förening, testa nya idéer och hittat nya lösningar. Idrottsrörelsen erbjuder inte bara en rolig och utvecklande gemenskap för miljontals personer, den bidrar också till ett starkare samhälle. Vi erbjuder flera utbildningar som vänder sig till alla som på något sätt är med i föreningen som till exempel tränare, ledare, aktiva och föräldrar. Välkommen att utveckla din förening till en stark förening med framåtanda.

largruppsledare.jpg

Utbildning för lärgruppsledare

Att var lärgruppsledare är en annan roll än den som ledare eller tränare. I lärgruppen kan ni lära er saker som inte har med själva träningen att göra, men som ändå är viktig i en förening. Vi erbjuder en grundkurs som är till hjälp i ditt uppdrag som lärgruppsledare.

Värdskap i föreningen

Värdskap handlar om konsten att få människor att känna sig välkomna. Denna utbildning ger er tips och idéer på hur er förening kan arbeta med värdskap och inkludering.

Skapa trygga idrottsmiljöer 

Att varje barn känner sig tryggt brode vara varje idrottsledare högsta prioritet. Därför erbjuder vi en digital utbildning med tre olika perspektiv på hur din förening kan skapa en trygg miljö tillsammans.

Hjärt- och lungräddning, HLR

En nödsituation kan inträffa var som helst; i löparspåret, i hemmet, på idrottsplatsen. Den här utbildningen ger dig kunskapen som behövs vid akut hjärtstopp. 

IdrottOnline.jpg

IdrottOnline

IdrottOnline är idrottsrörelsens egna verktyg för kommunikation och administration. Det är byggt utifrån att individ, förening och förbund ska ha ett gemensamt system för administration och kommunikation. IdrottOnline är helt kostnadsfritt och vi erbjuder olika utbildningar i verktyget.

960x540 hemsida.jpg

Årets idrottskonferens

Är du tränare, ledare eller föreningsledare och vill lyssna på den senaste idrottsforskningen samtidigt som du får möjligheten att nätverka och skapa samarbetsytor mellan föreningar under en heldag? Då ska du delta på årets idrottskonferens.

Idrottssnack

Det ska vara enkelt att få inspiration och en gnutta idrott i vardagen – därför arrangerar vi #Idrottssnack, ett direktsänt evenemang på Facebook. Så ta en fantastisk paus på dagen tillsammans med oss, inspirerande gäster, sörmländska föreningsmänniskor och intressanta ämnen från idrottsrörelsen genom #idrottssnack!