Fortsättningsutbildning tränare.jpg

Utveckla dig som tränare inom idrottsrörelsen
Vi utvecklar och genomför tränarutbildningar för dig som redan är eller vill bli tränare och ledare. Utbildningar som passar oavsett vilken idrott eller åldersgrupp som du tränar. Allt för att du ska bli ännu bättre och tryggare i din tränarroll. 

Utbildningar för tränare

Styrelsen på träningsläger.jpg

Utveckla dig som föreningsledare inom idrottsrörelsen
Som föreningsledare är du en del av den svenska idrottsrörelsen. Våra utbildningar för föreningsledare omfattar alla de områden som föreningsledare behöver ha koll på. De inspirerar och hjälper dig i ett spännande och viktigt uppdrag.

Utbildningar för föreningsledare

föreningen.jpg

Utveckla din idrottsförening tillsammans med oss
Utveckling handlar mycket om att våga utmana er egen förening, testa nya idéer och hittat nya lösningar. Idrottsrörelsen erbjuder inte bara en rolig och utvecklande gemenskap för miljontals personer, den bidrar också till ett starkare samhälle.

Utbildningar för hela föreningen

Aktiva.jpg

Utveckla dig som aktiv idrottare
Idrottsrörelsen vill att så många som möjligt ska kunna vara med och idrotta så länge som möjligt, i en så bra verksamhet som möjligt. Att vara med i en idrottsförening handlar inte bara om att lära sig sin idrott. Det ger även en möjlighet att utvecklas som människa och medmänniska på många plan.

Utbildningar för aktiva idrottare

Föräldrar.jpg

Delta i våra utbildningar för föräldrar
En idrottsförening består inte bara av tränare, aktiva och föreningsledare – en stor och viktig uppgift har föräldrar till de aktiva. Men det är inte alltid lätt att veta hur man ska stötta sina barn i deras med- och motgångar. 

Utbildningar för föräldrar

sokutb.png

Sök bland alla aktuella utbildningar
Här kan du söka bland alla de utbildningar som är planerade hos oss men även utbildningar i övriga distrikt. De utbildningar som ligger närmast i tid är de som visas först. Du kan själv avgränsa din sökning genom att välja endast fysiska eller digitala utbildningar. 

Sök aktuella utbildningar

UTB2021_startsida.png

omvarautbildningar.png

DIGITAL FOLKBILDNING OCH UTBILDNING.png

Dethararfolkbildning.png

Largrupp-largruppsledare.png

SamverkanRF-SISUSormland.png

HITTADINUTBKONS.png

strategi2025.png