Utbildningar för hela föreningen.jpg

Utveckla din idrottsförening tillsammans med oss
Utveckling handlar mycket om att våga utmana er egen förening, testa nya idéer och hittat nya lösningar. Idrottsrörelsen erbjuder inte bara en rolig och utvecklande gemenskap för miljontals personer, den bidrar också till ett starkare samhälle.

Utbildningar för hela föreningen

Utbildningar för föreningsledare.jpg

Utveckla dig som föreningsledare inom idrottsrörelsen
Som föreningsledare är du en del av den svenska idrottsrörelsen. Våra utbildningar för föreningsledare omfattar alla de områden som föreningsledare behöver ha koll på. De inspirerar och hjälper dig i ett spännande och viktigt uppdrag.

Utbildningar för föreningsledare

Utbildningar för tränare.jpg

Utveckla dig som tränare inom idrottsrörelsen
Vi utvecklar och genomför tränarutbildningar för dig som redan är eller vill bli tränare och ledare. Utbildningar som passar oavsett vilken idrott eller åldersgrupp som du tränar. Allt för att du ska bli ännu bättre och tryggare i din tränarroll. 

Utbildningar för tränare

Utbildningar för aktiva och föräldrar.jpg

Utveckla dig som aktiv idrottare eller idrottsförälder 
Idrottsrörelsen vill att så många som möjligt ska kunna vara med och idrotta så länge som möjligt, i en så bra verksamhet som möjligt. För att skapa så bra förutsättningar som möjligt för detta erbjuder vi utbildningar för såväl aktiva idrottare som idrottsföräldrar. 

Utbildningar för aktiva idrottare och idrottsföräldrar

Börja resan till utveckling.jpg

Börja resan till utveckling 
Våra utbildningar vänder sig till alla inom idrotten, oavsett om du är aktiv, ledare, förälder till idrottande barn eller föreningsledare. Efter en utbildning tar processen till förändring fart och vi hjälper dig gärna på den resan. 

Läs mer om vårt stöd inom folkbildning

sokutb.png

Sök bland alla aktuella utbildningar
Här kan du söka bland alla de utbildningar som är planerade hos oss men även utbildningar i övriga distrikt. De utbildningar som ligger närmast i tid är de som visas först. Du kan själv avgränsa din sökning genom att välja endast fysiska eller digitala utbildningar. 

Sök aktuella utbildningar

Puffbild_folkbildningskatalog.jpg

Dethararfolkbildning.png

Largrupp-largruppsledare.png

DIGITAL FOLKBILDNING OCH UTBILDNING.png

SamverkanRF-SISUSormland.png

HITTADINUTBKONS.png

MicrosoftTeams-image.png

strategi2025.png