Hem / Egna nyheter / 2022 / Redovisningsekonom till RF-SISU Sörmland och Västmanland

Redovisningsekonom till RF-SISU Sörmland och Västmanland

Har du erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och vill omsätta den i arbetet med att stödja och utveckla idrottsrörelsen? Då kanske du är vår nya redovisningsekonom. Här får du vara med och bidra till en nyfiken och välkomnande idrottsrörelse.

Om oss

RF-SISU Sörmland med 30 medarbetare och RF-SISU Västmanland med 20 medarbetare, är två av Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas 19 regionala organisationer med uppdraget att stödja, företräda, leda, utveckla och utbilda idrotten i distrikten. Vår kultur kännetecknas av driv, prestigelöshet och en familjär ton och vi som arbetar här känner alla starkt för idrottens värdegrund och vårt viktiga uppdrag i samhället.

Nu söker vi dig som vill arbeta självständigt med redovisningens alla delar, nära verksamhetsfrågorna och som en stödfunktion till vår ledning och våra medarbetare. Dig som trivs i en roll med stort ansvar och utrymme och där du får vara högst delaktig i planering och utveckling av verksamheten.

Arbetsuppgifter

Rollen som redovisningsekonom inom RF-SISU är en mångsidig roll och passar dig som har förmågan att hålla flera processer i gång samtidigt. I nära dialog med verksamheten och ledningen och med stöd från kollegor i enklare ekonomihantering, ansvarar du för hela redovisningskedjan i form av löpande bokföring, månadsrapportering, budget, avstämningar, bokslut, årsredovisningar och lönehantering. Du är ett viktigt stöd och bollplank till våra medarbetare och har en nyckelroll i att säkerställa en god struktur i det löpande redovisningsarbetet.

Din bakgrund

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du har erfarenhet av relevanta ekonomisystem, gärna Visma och Kontek lön vilka är systemen vi arbetar med. Det är viktigt att du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Du som person

Dina personliga förmågor och din motivation är väldigt viktiga för oss! Vi söker dig som arbetar uthålligt och som är trygg och självständig i din kompetens på redovisningsområdet. Du är också en pedagogisk och serviceinriktad lagspelare som är nyfiken och vill bidra i vårt utvecklingsarbete inom t ex digitalisering och effektivisering av våra arbetssätt. Med din analys av de ekonomiska underlagen i kombination med din initiativförmåga, bidrar du i distriktens strategi- och förbättringsarbete liksom till förståelse och ökad kunskap hos dina kollegor.

Hos oss pratar vi idrott och föreningsliv både i arbetet och på fikat, så det är viktigt att du delar det intresset med oss.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Du arbetar 50% för vardera distrikt, vilket betyder att du utgår från både Västerås (Idrottens hus på Rocklunda) och Eskilstuna (Munktellarenan).

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) så snart som möjligt och senast 4 december 2022. Vi arbetar med löpande urval.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jefferson Wells rekrytering, ManpowerGroup. Välkommen att kontakta någon av oss för mer information:

Kristin Pleick, distriktsidrottschef RF-SISU Västmanland, This is a mailto link eller 010-476 48 40.

Malin Gustafsson, stabschef RF-SISU Sörmland, This is a mailto link eller 073-330 93 90.

Ulrika Matsson, rekryteringskonsult Jefferson Wells rekrytering, This is a mailto link eller 021-15 12 03.