Hem / Egna nyheter / 2022 / Digitala informationsträffar om återstartsstöd

Digitala informationsträffar om återstartsstöd

Är din förening i behov av ekonomiskt stöd för att få i gång verksamheten igen efter pandemin? Delta på en av våra digitala informationsträffar där du får veta mer om det återstartsstöd vi erbjuder distriktets föreningar.

Nu finns ett återstartsstöd att erhålla från RF-SISU Sörmland för insatser som behåller, får tillbaka och hittar nya ungdomar, ledare och funktionärer till er idrott. Stödet riktar sig till de föreningar som förlorat en väsentlig andel av den tidigare genomförda verksamheten.

Vi bjuder in till två digitala informationsträffar, en lunchträff och en kvällsträff, för dig som vill veta mer om återstartsstödet och hur din förening går till väga för att ansöka. Under träffarna kommer vi även berätta mer om ett stimulansbidrag som erbjuds föreningar som drabbats extra hårt av pandemin när de påbörjar arbetet med återstart.

Träff 1

8 april kl. 12.00-12.30

Var: Digitalt via Microsoft Teams

Länk till träffen

Träff 2

12 april kl. 17.30-18.00

Var: Digitalt via Microsoft Teams

Länk till träffen

Ingen föranmälan krävs, logga in via respektive länk innan utsatt starttid. Träffarna är givetvis kostnadsfria.

Syftet med återstartsstödet är att stimulera uppstart av verksamhet efter coronapandemins effekter. Det kan exempelvis handla om en minskning av LOK-stödsaktiviteter, minskning i antal deltagare i barn- och ungdomsidrotten eller i idrottsförening för personer med funktionsnedsättning och/eller minskat antal engagerade ledare/funktionärer.

Har din förening redan tagit del av återstartsstödet? Kontakta din idrottskonsulent för mer information om det särskilda stimulansbidraget.

Läs mer om våra ekonomiska stöd på vår webbplats.