Hem / Egna nyheter / 2021 / Nu lanserar vi vår nya utbildningsguide

Nu lanserar vi vår nya utbildningsguide

Som en regional del av SISU idrottsutbildarna arbetar vi med utbildning, utveckling och folkbildning för föreningar och individer. Nu vill vi göra det enklare för dig och din förening att hitta rätt utbildning genom vår utbildningsguide!

Kanske har du redan gått någon utbildning eller deltagit i någon föreläsning hos oss. Eller har haft nöjet att komma i kontakt med någon av våra idrottskonsulenter som finns här för dig och din förening. Oavsett om du har det eller inte så är vår utbildningsguide till för dig som är en del av den sörmländska idrottsrörelsen.

Vi vet att det kan vara en utmaning att få en översikt över vårt stora utbud, därför har vi tagit nästa steg och tagit fram denna enkla guide, som ska göra just det, guida dig på nätet. Helt enkelt ett komplement till den personliga servicen som våra idrottskonsulenter ger Sörmlands föreningar varje dag genom telefonsamtal, föreningsbesök och digitala möten.

Utbildningsguiden uppdateras kontinueligt

RF-SISU Sörmland erbjuder en mängd utbildningar, föreläsningar, arrangemang och lärgruppsmaterial för såväl tränare, ledare, föreningsledare, föräldrar och aktiva idrottsutövare. Utbudet är brett, det finns något för alla och vi anpassar även gärna så att det passar din förening utifrån både innehåll och form. För att lotsa dig rätt är den nya utbildningsguiden uppdelad i olika kategorier utifrån vilken roll du har inom idrottsrörelsen. Den kommer kontinuerligt att uppdateras så att den är relevant och erbjuder utöver information om vårt utbildningsutbud också en sökfunktion för aktuella datumsatta utbildningar, tips på olika utbildningswebbar, information om folkbildning och lärgrupper i din förening, om samverkan mellan oss som stödorganisation och mycket mer.  

Skulle du ändå inte hitta det du söker i utbildningsguiden så är du självklart varmt välkommen att höra av dig till din förenings idrottskonsulent.

Vi hoppas att denna guide ska vara en hjälp för dig och din förening!

Ta en titt på utbildningsguiden