Hem / Egna nyheter / 2021 / Nu lanserar vi vår nya folkbildningskatalog

Nu lanserar vi vår nya folkbildningskatalog

Vi har lyssnat på föreningarnas önskemål om utbildningar och har därför utvecklat vår fd utbildningskatalog till något nytt. Nu tar vi nästa steg och lanserar vår nya folkbildningskatalog.

I Folkbildningskatalogen hittar du ett stort utbud av kurser, föreläsningar och utbildningar för 2022 men även tips och inspiration kring hur din förening kan arbeta vidare med andra typer av folkbildningsinsatser, exempelvis lärgrupper. Lärgrupper är den form inom folkbildningen som ni använder när föreningens olika grupper eller lag vill lära något nytt. Ett roligt, utvecklande och genialt sätt att lära och utvecklas tillsammans helt enkelt!

Scanna QR-koderna för att läsa mer

I katalogen hittar du förutom information om våra utbildningar också så kallade QR-koder. Dessa koder scannas enkelt med hjälp av din Smartphones kamera och tar dig till mer detaljerade beskrivningar av våra utbildningar. Funkar inte koderna att scanna med din Smartphones kamerafunktion kan du också ladda specifika appar för att scanna av QR-koder med via App Store eller Google Play. Exempel på sådana appar är "QloudQRappen" och "QR & Streckkodsläsare". 

Vi fortsätter utveckla vår folkbildningsverksamhet

Folkbildningsverksamheten har fått ställa om en hel del på grund av covid-19 och vi fortsätter såklart att arbeta aktivt med att hitta de bästa sätten att möta, utveckla, utbilda och stötta föreningslivet i idrottssörmland även under 2022.  

Kunskap är aldrig tungt att bära och vi hoppas att vi med denna katalog kan ge er en hjälpande hand i föreningens fortsatta utvecklingsresa!

Ladda ner folkbildningskatalogen

Anmälan öppnar i mellandagarna

Anmälan till alla datumsatta utbildningar öppnar i mellandagarna. Håll utkik under de kommande veckorna på vår webbplats.