Hem / Egna nyheter / 2021 / Missa inte Parasportveckan 2021

RF-SISU Sörmland deltar på årets Parasportvecka

Under vecka 37 genomförs Parasportveckan, en årlig aktivitet som sätter parasporten på kartan. Likt tidigare år sker det som en samverkan mellan Parasport och RF-SISU distrikten i Stockholm, Sörmland, Västmanland och i år även Uppland.

Parasportveckan har arrangerats under ett flertal år och består av föreläsningar, workshops och prova på aktivteter. En vecka med 100% parasport helt enkelt. Årets vecka kommer precis som förra året att genomföras helt digitalt (med undantag för prova-på aktiviteterna) och vara fylld med föreläsningar, workshops och paneldebatter, allt med särskild fokus på parasport. Parasportveckan riktar sig till föräldrar, personer med funktionsnedsättning, ledsagare, personal på skolor, föreningsledare och andra som arbetar eller är relaterade till målgruppen. Men även till dig som tycker att det är spännande med Parasport. Ämnen som kommer att tas upp kommer bland annat vara rörelseförståelse, engagemang, mental träning och trygg idrott. 

Mer information om Parasportveckan 2021 samt anmälan till veckans olika digitala föreläsningar och workshops hittar du på Parasport Stockholms webbplats.

Ladda ned programmet

Ha full koll på vad som sker under veckan. Ladda ner programmet, skriv ut det och sätt upp hos föreningen, i idrottshallen eller hemma på kylskåpet.

Ladda ner veckans program.

Prova på aktivteter

Under lördag och söndag kommer det arrangeras prova på aktivteter lokalt i de Parasport-distrikt som deltar. Dessa är såklart anpassade efter de restriktioner som råder i september. Klicka på varje Parasport-distrikt nedan för att se respektive distrikts utbud.

Stockholm
Västmanland
Södermanland
Uppland