Hem / Egna nyheter / 2020 / Tid för föreningsutveckling

Tid för föreningsutveckling

Behöver strategierna för ledarförsörjning ses över? Skulle styrelsearbetet behöva utvecklas? Eller ser ni att det finns kunskapsluckor kring kost och träningslära?

Inställda träningar ger möjlighet till lärande

Nu, när träningarna tillfälligt har ställts in, nu när ni inte kan träna taktiska rörelser på innebandyplanen, köra tuffa mjölksyrapass i friidrottshallen eller öva på det nya konståkningsprogrammet på isen. Nu har ni som lag och förening chansen att tillsammans verkligen få kraft till det där utvecklingsarbetet ni kanske tänkt på men inte riktigt hittat tid till när vardagen bara rullat på.

Våra idrottskonsulenter hjälper er igång

Det är viktigt att vi fortsätter mötas och utvecklas, men just nu måste det ske under lite andra former än normalt. Vi vill därför verkligen peppa er att inte ställa in utan att ställa om.

Till er hjälp finns alla våra duktiga, kreativa och kunniga idrottskonsulenter. De är alla redo att hjälpa er med er förenings- och kunskapsutveckling.

Vi finns för er och vi stöttar er på alla sätt vi kan. Den närmaste tiden behöver utbildning och lärande ske med hjälp av olika digitala hjälpmedel.

Fortsätt ert fina arbete med att anpassa verksamheten

Den sörmländska idrotten har under vår, sommar och höst arbetat hårt för att anpassa föreningsverksamheten. Med det här peptalket uppmuntrar vi er alla att fortsätta det fina arbetet som sker runt om i alla våra föreningar.

Ställ inte in - ställ om och låt oss hjälpas åt!

Boka ett digitalt möte med oss

Vi vill förstås gärna träffa alla er företrädare för idrotten. Men just nu är våra kontor stänga för besökare och medarbetarna arbetar hemifrån. Däremot ses eller hörs vi gärna via olika digitala lösningar. Mejl, telefon eller Teams är några varianter.

Mejladresser och telefonnummer till alla våra duktiga idrottskonsulenter hittar du här.

Digitala verktyg för lärprocesser i föreningen

Det finns många olika digitala hjälpmedel som gör det möjligt att träffas och lära tillsammans, utan att behöva träffas fysiskt.

Här kan du läsa om verktyg för digitala möten, utbildningar och livesändning av arrangemang

Vi tipsar om digitala utbildningar och material