Hem / Egna nyheter / 2020 / Se inspelningen från informationsträffen om hur ishockeyn påverkas av skärpta lokala allmänna råd

Se inspelningen från informationsträffen om hur ishockeyn påverkas av skärpta lokala allmänna råd

Miljön kring ishockeyn har visat sig vara särskilt utsatt när det gäller smittspridning av Covid-19. På en informationsträff som hölls i veckan tydliggjordes det vad föreningar kan göra för att minska smittspridningen.

Med anledning av de skärpta allmänna råd som gäller så höll RF-SISU-distrikten Sörmland, Gotland och Uppland tillsammans med Svenska Ishockeyförbundet en digital informationsträff om hur föreningar ska förhålla sig i rådande situation.

Miljön kring ishockeyn har visat sig vara särskilt utsatt när det gäller smittspridning av Covid-19. På informationsträffen tydliggjordes det vad föreningar kan göra för att minska smittspridningen, vilka undantag som gäller för idrotten och den gemensamma hållningen som finns trots vissa olikheter i allmänna råd i olika regioner. Det fanns även tid för frågor.


Missade du informationsträffen kan du se inspelningen här och få en tydlig bild över vad det är som gäller för ishockeyn just nu.