Hem / Vi arbetar med / SDF - stöd och service

SDF – stöd och service

RF-SISU Småland erbjuder hjälp och stöd för specialdistriktsförbund (SDF) genom flera tjänster och bidrag. Vi kan exempelvis hjälpa er med utbildningsverksamhet och förbundsutveckling.

Nedan beskrivs kort de tjänster vi erbjuder våra SDF till en liten kostnad eller helt kostnadsfritt. För mer information, kontakta oss på RF-SISU Småland.

Här hittar du en sommarhälsning 2022 till SFD:en med aktuell information.

Kontaktperson för respektive SDF

Varje förbund har en idrottskonsulent hos RF-SISU Småland som fungerar som kontaktperson. Det är denna person ni lättast tar kontakt med om ni har funderingar.

Lista med kontaktpersoner för SDF (pdf)

Verksamhetssatsningar

Varje år tar RF-SISU Småland fram ett dokument som beskriver våra satsningar för det kommande året. Här hittar ni bland annat datum för kommande mötesplatser, och vem av våra medarbetare ni ska kontakta för specifika satsningar.

Verksamhetssatsningar 2022 (pdf)

Kursadministration

Vi erbjuder SDF-service för kursadministration mot en liten kostnad. Vi kan hjälpa er med både administration och ekonomi. Administrativa tjänster som vi kan bidra med är bland annat göra inbjudningar till ledarutbildningar, årsmöten mm, lägga upp utbildningar i IdrottOnline och sköta avstämning vid anmälan. Vi kan skicka ut kallelse till deltagare när det blir dags. Bokar konferenslokaler/logi i samband med utbildningar samt när ni önskar årsmöten och andra möten. Inom ekonomi kan vi hjälpa er med att fakturera föreningar/deltagare efter utbildningen samt betala ut arvoden kursledare.

Här kan du läsa det fullständiga informationsbladet om SDF-kurser (pdf)

Hotell- och konferensbokning

RF-SISU Småland har fördelaktiga avtalför idrotten med en rad hotell. Vi hjälper er gärna med bokningar och förberedelser av konferenser.

Här finner du en lista över vilka hotell vi har avtal med (pdf)

Kopiering och posthantering

RF-SISU Småland har kapacitet att printa och kopiera stora upplagor på A4 och A3. Vi printar och kopierar i såväl färg som svart/vitt och kan även falsa, häfta och beskära. Vi hjälper gärna föreningar och SDF att trycka det ni behöver mot en viss kostnad.

Vi har även möjlighet att hjälpa till med större postutskick åt våra SDF. Vi gör allt från att ta fram etiketter till att posta breven. För mer information kontakta Christer Lorentsson (kontorservice) eller mejla This is a mailto link.