Hem / Vi arbetar med / Intressepolitik / Idrottsforum Växjö 2021

Idrottsforum Växjö 2021

Idrottsforum är mötesplatsen för idrottsföreningar och lokala politiker i Växjö kommun. Syftet är en dialog kring den lokala idrotten. Vi ses väl den 28 oktober 2021?

Idrottsforum är den goda dialogen om den lokala idrotten. Företrädare för kommunens idrottsföreningar (ledare, aktiva, funktionärer) möter politiker från de partier som är representerade i kommunfullmäktige.

Idrottsforum genomförs i Teleborgshallen i Växjö. I dagsläget räknar vi med att kunna genomföra ett vanligt, fysiskt möte. Ändras förutsättningarna i samhället under hösten, ställer vi om och genomför mötet digitalt.

Vi ser gärna att många idrottsföreningar är representerade på Idrottsforum, ja rent av flera deltagare från varje förening (men inte fler än fyra). Dock har vi alltid extra platser för unga ledare och aktiva.

Program och innehåll

Idrottsforum är en mötesplats för idrottsföreningar och lokala politiker i Växjö kommun. Syftet är att diskutera idrottsfrågor i allmänhet – men med fokus på:

  • Idrottsytor och anläggningsutveckling
  • Idrott hela livet
  • Idrotten efter coronapandemin

Vilken fråga brinner du särskilt för? Du rangordnar dina alternativ i anmälan.

Under Idrottsforum presenterar Linnéuniversitetet resultatet av en ny rapport om hur ledare och tränare i föreningsidrotten upplevt pandemin, och vilka behov de ser för att återstarta idrotten.

Ta chansen att diskutera den lokala idrottens förutsättningar, under rubriken "Tillsammans gör vi idrotten i Växjö starkare". Anmäl ditt deltagande här!

Fakta

Dag och tid: Torsdagen den 28 oktober, kl 18.00- 21.00 (fika och mingel från 17.30).

Målgrupp: Företrädare för kommunens idrottsföreningar (ledare, aktiva, funktionärer). Vi ser gärna att många idrottsföreningar är representerade på Idrottsforum, ja rent av flera deltagare från varje förening (men inte fler än fyra). Dock har vi alltid extra platser för unga ledare och aktiva.

Plats: Teleborgshallen, Drabantvägen 2, Växjö

Arrangörer: RF-SISU Småland i samverkan med Växjö kommun, kultur- och fritidsförvaltningen

Sista anmälningsdag: 25 oktober. Till anmälan!

Kostnad: Ingen kostnad alls

Fika: Visst! Macka och kaffe eller te

Mer information

För mer information, kontakta:

RF-SISU Småland
David Faxå
tfn 036-34 54 21

Växjö kommun, föreningsservice
Jonatan Petersson
Tfn 0470-439 31