Hem / Vi arbetar med / Intressepolitik / Idrottsforum Kalmar 2021

Idrottsforum Kalmar 2021

Idrottsforum är mötesplatsen för idrottsföreningar och lokala politiker i Kalmar kommun. Syftet är en dialog kring den lokala idrotten. Vi ses väl den 20 oktober 2021?

Idrottsforum är den goda dialogen om den lokala idrotten. Företrädare för kommunens idrottsföreningar (ledare, aktiva, funktionärer) möter politiker från de partier som är representerade i kommunfullmäktige.

Idrottsforum genomförs på Guldfågeln Arena i Kalmar. I dagsläget räknar vi med att kunna genomföra ett vanligt, fysiskt möte. Ändras förutsättningarna i samhället under hösten, ställer vi om och genomför mötet digitalt.

Program och innehåll

Idrottsforum är en mötesplats för idrottsföreningar och lokala politiker i Kalmar kommun. Syftet är att diskutera idrottsfrågor i allmänhet – men med fokus på:

  • Idrott hela livet
  • Idrott och evenemang
  • Inkluderande och jämställd idrott

Under Idrottsforum presenterar Linnéuniversitetet resultatet av en ny rapport om hur ledare och tränare i föreningsidrotten upplevt pandemin, och vilka behov de ser för att återstarta idrotten. Även kring rapporten är det öppet för samtal.

Ta chansen att diskutera den lokala idrottens förutsättningar, under rubriken "Tillsammans gör vi idrotten i Kalmar starkare". Anmäl ditt deltagande här!

Fakta

Dag och tid: Onsdagen den 20 oktober, kl 18.00- 21.00. Mingel och fika från kl 17.30.

Målgrupp: Företrädare för kommunens idrottsföreningar (ledare, aktiva, funktionärer). Vi ser gärna att många idrottsföreningar är representerade på Idrottsforum, ja rent av flera deltagare från varje förening (men inte fler än fyra). Dock har vi alltid extra platser för unga ledare och aktiva.

Plats: Guldfågeln Arena (VIP-ingången), Kalmar

Arrangörer: RF-SISU Småland i samverkan med Kalmar kommun, kultur- och fritidsförvaltningen

Sista anmälningsdag: 18 oktober. Till anmälan!

Kostnad: Ingen kostnad alls

Fika: Visst! Macka och kaffe eller te

Mer information

För mer information, kontakta:

RF-SISU Småland
Philip Rosqvist
Tfn 036-34 54 22

Kalmar kommun, kultur- och fritidsförvaltningen
Anna Fransson
tfn 0480-45 06 19