Hem / Våra nyheter / Rörelsecoach för rörelserika skolor (7,5 hp)

Rörelsecoach för rörelserika skolor (7,5 hp)

Under våren genomför Linnéuniversitetet och RF-SISU Småland kursen "Rörelsecoach för rörelserika skolor". Du blir rörelsecoach på din skola och ska bidra till att öka den fysiska aktiviteten. Anmäl dig senast 14 februari.

Den populära kursen "Rörelsecoach för rörelserika skolor" (inbjudan) kommer tillbaka under våren. Den genomförs av RF-SISU Småland och Linnéuniversitetet och ger vid godkänt resultat 7,5 hp. Kurser riktar sig till dig som är verksam i skolan och vill bidra till att öka den fysiska aktiviteten på din skola, med utgångspunkt i idrottens verksamhet. Du blir rörelsecoach på din skola och de uppgifter du får i kursen är direkt inriktade på verksamhetsutveckling på din egen skola.

Kursen bedrivs på kvartsfart och går utmärkt att kombinera med ditt arbete. Förutom fyra fysiska träffar i Växjö, som innehåller tillämpningar, föreläsningar och seminarier, bedrivs studierna på hemmaplan och med hjälp av en webbstudieplats. Alla uppgifter utgör utvecklingsområden för din egen skola.

Mer om kursen

Kursort: Växjö
Period: Vecka 9-20
För vem:   

Pedagoger på grundskolan och grundsärskolan i Småland samt av RF-SISU Småland
utvalda skolor. Vi ser gärna a8 flera från en skola söker kursen.

Kontaktperson:   Maria Nilsson, RF-SISU Småland, tfn. 072-666 99 32, This is a mailto link
Anmälan: Här kan du anmäla dig till kursen. Sista ansökningsdag är 14 februari och antagningsbesked skickas ut senast 21 februari.