Hem / Våra nyheter / Nyhetslista / RF-SISU Småland prisade på Jönköpingsgalan

RF-SISU Småland prisade på Jönköpingsgalan

Idag (26/2) genomfördes den sedan förra året uppskjutna Jönköpingsgalan. Självklart i digital form. För arrangerandet av Riksidrottsmötet 2019 vann RF-SISU Småland första pris i kategorin ”Årets event- och mötespris”.

Istället för en stor fest på kvällstid var galan en i år en livesändning från en studio där prisutdelarna, men inte pristagarna, var på plats.

RF-SISU Smålands utmärkelse motiverades så här:

”Under intensiva dagar möttes representanter från hela Sverige i Jönköping för att diskutera viktiga frågor och fatta beslut som påverkar många människor i vårt land.

Att både förbereda och genomföra ett möte av den här digniteten kräver stor samarbetsförmåga, kanske inte blod, men åtminstone svett och förhoppningsvis glädjetårar och en stark vilja att utveckla och förstärka upplevelsen för deltagarna.

Vinnarna har genom ett fantastiskt värdskap och ett stort engagemang genomfört ett möte som befäster Jönköpings position som en ledande och självklar mötes- och evenemangsstad.”

- Vi är mycket glada och stolta över priset, säger Rickard Strandberg, distriktsidrottschef, som tillsammans med ordförande Roger Ödebrink och Karin Carlsson mottog priset.

- Utan ett fantastiskt arbete av kompetenta medarbetare och ett gott samarbete med kultur- och fritidsförvaltningen och Destination Jönköping, och inte minst Riksidrottsförbundet/SISU Idrottsutbildarna som gav oss uppdraget, hade vi aldrig lyckats så bra. Stort tack!