Hem / Våra nyheter / Digitala träffar om energieffektivisering hos idrottsföreningar

Digitala träffar om energieffektivisering hos idrottsföreningar

De höga elpriserna påverkar hela samhället, även idrotten. RF-SISU Småland bjuder in idrottsföreningar och idrottsförbund till tre digitala träffar på temat energieffektivisering, i samverkan med Energikontor Sydost.

Den rådande utvecklingen av elkostnader påverkar alla idrottsföreningar på ett eller annat sätt, och för många innebär kostnadsökningen en tuff situation. Genom att minska elanvändningen kan föreningar spara pengar och samtidigt bidra till att sänka den totala energiförbrukningen i Sverige. Idrottsföreningar har olika förutsättningar att spara el, men alla kan göra något.

RF-SISU Småland bjuder in idrottsföreningar och förbund till tre digitala träffar på temat energieffektivisering. I samverkan med Energikontor Sydost diskuterar vi hur idrottsföreningar och idrottsanläggningar kan minska sin energiförbrukning på kort och lång sikt. Vi hoppas även på medverkan från några kommuner i respektive län.

Digitala möten

Samtliga tre träffar genomförs digitalt, via Teams. Länkar till anmälan samt möteslänkar till de olika träffarna finns nedan.

Program

✅ Vi berättar om det arbete som pågår på nationell och regional nivå för att mildra energikrisen för idrotten.

✅ Lyssna till energiexperternas tips för att energieffektivisera på kort och längre sikt.

✅ Du får en överblick över de stöd som finns att söka.

Dag, tid och anmälan

Kronobergs län

Tisdagen den 15/11 kl. 18.00-20.00

Länk till anmälan

Länk till mötet

Jönköpings län

Onsdagen den 16/11 kl. 18.00-20.00

Länk till anmälan

Länk till mötet

Kalmar län

Torsdagen den 17/11 kl. 18.00-20.00

Länk till anmälan

Länk till mötet

Anmäl dig till någon av träffarna vi anmälningslänkarna ovan. Kan du inte medverka vid ”ditt” läns träff går det givetvis bra att medverka på något av de andra. I samband med anmälan kan du också ge förslag på ämnen eller frågor som du tycker är viktiga att ta upp.

Välkommen med din anmälan!