Hem / Våra nyheter / Historiskt distriktsidrottsmöte genomfört

Historiskt distriktsidrottsmöte genomfört

I måndags kväll genomförde RF-SISU Småland ett historiskt distriktsidrottsmöte. Det var det första under namnet RF-SISU Småland och samtidigt det första distriktsidrottsmötet i digital form.

En spänd förväntan låg i luften när representanter från idrotten och personalen tog plats framför skärmarna för att medverka vid det digitala distriktsidrottsmötet. Mötet leddes av Susanne Erlandsson som höll i ordförandeklubban. Kvällen inleddes med att RF-SISU Smålands ordförande Roger Ödebrink gjorde en tillbakablick på det gångna året och tog upp de utmaningarna förbundet mött och möter nu under 2020.

Efter att verksamhetsberättelsen för 2019 gåtts igenom gjordes några nedslag i verksamheten kring Strategi 2025, prioriterade verksamhetsområden och intressepolitiskt arbete. Under kvällen behandlades bland annat verksamhetsinriktningen för 2020-2021 och nedläggningen av SISU-distriktet.

Val

Mötet beslutade att utse Roger Ödebrink (Vaggeryd) till ordförande för ytterligare två år. Gunnar Bergman (Huskvarna), Agneta Hallberg-Hansson (Jönköping), Ann-Louis Kanth-Ericsson (Smålandsstenar) och Jan Stemberger (Alvesta) omvaldes som styrelseledamöter på fyra år.

Det digitala mötet med 30-talet röstberättigade ombud fungerade bra och det var nog inte sista gången det genomfördes i denna tappning.