Hem / Utbildning/Folkbildning / Sök aktuella utbildningar

Sök aktuella utbildningar

Idrottsrörelsens studieförbund erbjuder folkbildning i form av en mängd kurser och utbildningar. Här nedan ser du de utbildningar som är planerade i RF-SISU Skåne. Du kan också välja ett annat distrikts utbud. De utbildningar som ligger närmast i tid är de som visas först. Du kan själv avgränsa din sökning genom att välja  tidsperiod. Det går även att sortera utifrån fysiska eller digitala utbildningar. I utgångsläget visas samtliga planerade utbildningar i distriktet inom förinställd tidsperiod. 

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Wordpress digital - grund

RF-SISU Skåne har i samarbete med Hjältebyrån och By-Arts skapat en digital grundutbildning för hemsideverktyget Wordpress. Den kan föreningen ha som ett stöd i arbetet med att skapa en webbsida.

Om ni är nyfikna och vill genomföra utbildningen som är kostnadsfri kan ni klicka in på https://idrottswp.se/


Datum: 2022-09-27 - 2022-12-31 Mer information på kurssidan
Till anmälan

Webbinarie Funktioner i IdrottOnline

IdrottOnline är idrottsrörelsens egna administrationsverktyg. Det är gratis för föreningar att använda och är en länk mellan idrottsföreningar, förbund och Riksidrottsförbundet. Under 45 minuter går vi igenom hur föreningar kan jobba i IdrottOnline.

Idrottsföreningar i Skåne kan kontakta This is a mailto link för frågor om systemet och angående tillfället. 

Datum: 2022-12-06 Mer information på kurssidan
Till anmälan

Att arbeta med ledarförsörjning

Utbildningen sker i samverkan med Bjuvs kommun.

Hur kan vi som förening rekrytera, introducera, utveckla och behålla våra ledare? Att arbeta fram en tydlig plan där föreningen svarar på ovanstående frågor, skapar hållbarhet och förutsättningar för en god ledarförsörjning. 

Datum: 2022-12-08 Plats: Restaurang Ärtan, Billesholmsvägen 4, Bjuv Mer information på kurssidan
Till anmälan