Sportbio för ungdomar i Skåne

Vi bjuder in idrottsungdomar och ledare till Sportbion ”Jag är Zlatan” med efterföljande värdegrundssnack


RF-SISU Skåne bjuder in ett antal lag och träningsgrupper i Skåne på sportbion ”Jag är Zlatan”. Intresseanmäl er till en kul och kostnadsfri biokväll som efterföljs av viktiga reflektioner i laget/träningsgruppen.

Filmen ”Jag är Zlatan” är en högaktuell och intressant skildring av en av våra största idrottare. Vi bjuder lag och träningsgrupper, oavsett idrott med aktiva födda 2007-2012 plus ledare till Sportbio i ett par utvalda städer i Skåne.

Ni ser filmen tillsammans och efteråt reflekterar vi kort tillsammans i salongen över filmens innehåll. Efter bion får laget/träningsgruppen ett material att arbeta med på hemmaplan. Så tänk på att ni redan nu ska planera in att genomföra ytterligare två träffar i föreningen på hemmaplan (ca 45 min per tillfälle). Detta gör ni i samverkan med RF-SISU kopplat till ett enkelt lärande material som vi kommer att delge er och som är kopplat till innehållet i filmen. Samtalsmaterialet bygger på värdegrundsdiskussioner anpassade för målgruppen. Vi vill att ni i intresseanmälan nedan skriver några rader om hur just ni tänker lägga upp arbetet med lärgruppen på hemmaplan i er träningsgrupp/lag och en motivering till varför just ni vill vara med på detta.

>> Se trailern här!

Följande datum och platser finns tillgängligt:

Kristianstad 20 april 17:30 (mer info och anmälan via denna länk
Ystad 30 april kl 13.00 
Helsingborg 3 maj 18:00
Malmö 10 maj kl 18.00 
Malmö 12 maj kl 18.00 
Ängelholm 12 maj 18:00

Intresseanmälan

Erbjudandet gäller födda 2007-2012 + ledare. Minimum fem deltagare + en ledare per lag/grupp.
Är ni intresserade av att gå på bio behöver ni göra en intresseanmälan här:

Intresseanmälan görs via denna länk

OBS! Vi har ett begränsat antal platser att erbjuda på varje plats. Om intresset blir stort görs urvalet utifrån ett mångfaldsperspektiv där ålder, kön, idrott och förening beaktas.

Bekräftelse om platser sker ca 7 dagar innan filmvisning och om ni har fått ett ja på er intresseanmälan får ni då en länk till att fylla i deltagare och personnummer. Ni har då 3 dagar på er att fylla i namnen, annars går platserna vidare.

Frågor?

Kontakta det kontor som arrangerar just din Sportbio. Till kontaktuppgifter