Hem / Bidrag och stöd / IdrottOnline / Workshops & webbinarier

Workshops & webbinarier

RF-SISU Skåne erbjuder föreningar möjligheten till kompetenslyft inom IdrottOnline i form av workshops då ni kan arbeta med er föreningsadministration med stöd av RF-SISU Skånes experter på systemet. Under dagen kan ni få hjälp med er förenings specifika behov.

Tänk på att det inte längre räcker att göra närvarorapportering av LOK-stödsaktivitetere via listor på papper som sedan sammanställs i ansökan. Läs mer om detta på Riksidrottsförbundets sida.

Datum för vårens tillfällen

Vi följer Folkhälsomyndigheten rekommenderar och kommer att hålla vårens tillfällen digitalt. Alla tillfällen är kostnadsfria.

 

Kom igång med IdrottOnline

Vi har ett utbildningserbjudande av Kom-igång-med-IdrottOnline 27-29/1 samt 2-3/2 kl 10-10.45 Kursen är för nybörjare i IdrottOnline som under 4-5 tillfällen får lära hur att lägga till personer, skapa grupper samt närvarorapportera i IdrottOnline.

Läs mer om utbildning och anmälan

Digitala workshops

Tiden är 18-20.15 om inget annat står.
Anmälan via länkar

        

 Digital workshops 

17/2

 LOK närvarorapportering

10/3

 Hemsida

12/4

 Folkbildning/utbildning

16/6

 Hemsida

 

Webbinarier om IdrottOnline (Digitala workshops)

Vi har även vår lite kortare digitala workshops med ämnen. Nedan ser ni preliminära datum och ämnen. Digitala workshops kommer att hållas kl 19-19.45 om inget annat står och genomförs via möteslänk i Teams. Inget konto behövs för att delta. Anmälan via länkar nedan.  

 

Finns det frågor eller önskemål om framtida ämnen - maila
Pia Bergknut
This is a mailto link
tel. 010-476 57 16

Kontakt

Pia Bergknut

IdrottOnline
Kommunikation, Jämlikhet

010-476 57 16

This is a mailto link