Hem / Bidrag och stöd / IdrottOnline / Hemsida flytt / Emmas Blogg / Avsnitt 4 – Engagera fler personer i arbetet

Avsnitt 4 – Engagera fler personer i arbetet

Hej! 
Hoppas ni haft möjlighet att fotografera er klubb under dessa fantastiska vårdagar vi haft sedan förra inlägget.

Som ni kanske minns gav jag några av våra ungdomar i uppdrag att ta bilder till nya hemsidan hos oss, de fotade kanske inte riktigt det jag tänkt men det blev bra det också! Det viktiga är att tänka igenom var bilderna passar och i det här fallet blev det jättebra bilder till vår nya ungdomssektionssida. 

Så här sa ungdomarna om uppdraget ”Det var svårare än vi tänk att fota för hemsidan, det var svårt att veta vad vi skulle ta bilder på så det blev mer så att vi fotade hästarna och fastnade i det. Våra fotomodeller Pedro och Affe ställde snällt upp. Vi tänkte också att vi inte ville ta så mycket bilder på anläggningen än för det kommer vara mycket finare när det blir grönt överallt. Ni får se slutresultatet på hemsidan till hösten eller så dyker vi upp igen i kommande blogginlägg. 

När vi pratade kring var på sidan bilderna skulle passa så började den nya strukturen ta form. Vi ser framför oss en mer avskalad struktur där det inte är så mycket på startsidan utan mer undersidor med information och bilder, rätt sak på rätt plats. 
Vi tänker oss en startsida med nyheter, kort medlemsinfo samt nyheter från SF och SDF. I övrigt har vi börjat skissa på ett träd med de olika delarna, ex föreningen, ungdomssektionen, ridskolan osv. Vi har också börjat fundera på att skapa en bild- och dokumentbank.  

Många av de texter och information vi har på vår sida idag är gamla och till viss del känns de också lite oaktuella, här kommer det ta lite tid att skriva nya och skriva om. Vi vill att nya sidan ska känns modern och aktuell.

Det är bättre att lägga tid på att skriva nytt och tänka till nu när vi ändå ska flytta allt. Då det är flera olika delar där som ska uppdateras så har vi insett att vi behöver engagera fler i skrivandet.

Ungdomarna får ansvar för ungdomssektionens sida och någon får i uppgift att skriva om anläggningen, någon om ridskolan och någon om föreningen och aktiviteterna här. På så sätt blir fler delaktiga och arbetet blir mindre tungt för mig som ansvarig. Slutresultatet blir då en sida vi alla känner igen oss i och en sida som representerar klubben idag, dessutom blir allt roligare när vi gör det tillsammans! 
 

BILDER nedan 😊  

 imagee35ps.png 
imagec36wd.png