× Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
    Hem / Bidrag och stöd / IdrottOnline / Hemsida flytt / Emmas Blogg / Avsnitt 14 - Smygtitt

Avsnitt 14 - Smygtitt

Hejsan!


Snart kommer besökare mötas av ”Vår hemsida har flyttat, den nya hittar du här” när de besöker vår nuvarande IdrottOnline-sida.

Vi planerar att rikta om sidan i nästa vecka. Den nya börjar bli klar och framför allt så vill vi få chansen att ”sakna” funktioner, information eller bilder medan vi fortfarande har den gamla att luta oss emot.
Vi vill också hinna testa så att vi verkligen kommer åt den administrativa delen av IdrottOnline utan att gå via den (snart) gamla hemsidan.

När jag var inne på vår IdrottOnline-sida nyss så noterade jag att nyheterna från vårt SF och SDF var borta. Logiskt eftersom de (Skånes ridsportförbund och Svenska ridsportförbundet) redan har flyttat över sina sidor och därmed är länkarna brutna. Vi kommer inte fixa detta på den gamla sidan men det är toppen att vi redan nu kan länka rätt på vår nya sida.

Nu har ett gäng testpersoner fått säga sitt och över lag var det glada tillrop, den nya sida känns lättnavigerad och luftigare. Däremot så saknade testpersonerna nyare bilder, vår värdegrund samt gärna presentation av hästarna.
Sen har vi såklart en hel del utveckling vi vill göra, utöver nya och aktuella bilder så vill vi ha lite fler undersidor t ex en sida för funktionärer där alla möjliga poster finns beskrivna. Ungdomssektionen ska fixa sina sidor, men de har fullt upp med höstlovsaktiviteter just nu.


Vi har landat i att det inte är någon stress kring utvecklig, det viktiga är att infon finns där och att vi fått med allt viktigt från vår gamla sida.

Lite läskigt att släppa sidan men samtidigt inget att vänta på. Släpper vi den redan nu så har vi drygt 6 veckor på oss att kolla upp saker på den gamla sidan, jämföra, snygga till och förbättra 😊

I förra avsnittet lovade jag att ni skulle få kicka in och se hur sidan ser ut nu (…..trumvirvel….) och här är den - https://nysida.stensater.se/ Välkommen in på en smygtitt.