Hem / Egna nyheter / 2022 / Nya tillfällen för workshop i hemsideverktyget Wordpress

Nya tillfällen för workshop i hemsideverktyget Wordpress

I augusti kommer tre nya tillfällen där idrottsföreningar kan lära sig hur de skapar webbsida i Wordpress. Utbildningstillfällena sker i i Kristianstad, Ystad och Malmö.

Inför nedläggningen av Epi-servers hemsida kopplad till IdrottOnline vill RF-SISU Skåne ge ett av många alternativ till föreningar. Våra utbildare kommer att lära ut Wordpress under fysisk workshop för idrottsföreningar kopplade till Riksidrottsförbundet.

I början av juni hölls en första workshop för föreningar som söker nya alternativ till hemsida. Flera av deltagarna uppskattade både verktyget men även chansen att kunna jobba i systemet på plats och prata med andra deltagare och skapa ett litet nätverk för att kunna stötta och inspirera varandra i arbetet efteråt. 

Klicka på länkarna för att anmäla er till respektive ort och datum:

Kristianstad 16/8 kl 17-21

Ystad 18/8 kl 17-21

Malmö 30/8 kl 17-21

Tanken är att föreningen blir guidad att sätta upp en testsida och lära sig grundfunktioner i systemet.

Platserna är begränsade och vi ser gärna att det är två personer per förening som deltar. Utbildningen är kostnadsfri för föreningen.

Deltagare behöver egen laptop för att vara med på utbildningen.

I september kommer RF-SISU Skåne även att hålla ett webbinarie i vad föreningen bör tänka på vid flytt och bygg av hemsida. Mer info om det kommer i nästa nyhetsbrev. Kolla gärna på vår  sidan som specifikt tar upp hemsidaflytt: https://www.rfsisu.se/skane/bidragochstod2/IdrottOnline/Hemsidaflytt/

Kontakta This is a mailto link vid frågor