Hem / Egna nyheter / 2021 / Hur bygger vi sunda idrottsmiljöer för barn och unga?

Hur bygger vi sunda idrottsmiljöer för barn och unga?

RF-SISU Skåne bjuder under oktober in till tre föreläsningar med idrottspsykologiska rådgivaren, författaren och föreläsaren Johan Fallby. Ta chansen att lyssna på honom i Helsingborg, Malmö eller Kristianstad.

12 oktober kl 18-21 i Helsingborg – Tema Idrottsföräldrar

Hur bygger vi sunda idrottsmiljöer för barn och ungdomar?
Johan kommer ge tips om hur du som förälder och ledare kan hjälpa ditt barn och dina aktiva till en positiv och framgångsrik upplevelse av idrotten, med utgångspunkt från hans bok "Gör det bättre själv om du kan". Föreläsningen passar dig som idrottsförälder, men även dig som är ledare och/eller beslutsfattare i föreningen. Nu är det är dags att föreningar och föräldrar tillsammans bildar ett starkt nätverk runt barnen och idrotten, för att få en trygg och sund idrottsmiljö.

Anmäl er till den 12 oktober HÄR

13 oktober kl 18-21 i Malmö och 14 oktober kl 18-21 i Kristianstad – Tema Fun Maps

Johan föreläser under dessa kvällar om vad barn och ungdomar tycker är roligt med sitt idrottande och introducerar oss i Fun Maps. Fun Maps är en innovativ metod för att arbeta med glädjen i idrotten. Vad tycker barn och ungdomar är roligt egentligen? Hur väl stämmer det överens med vad vuxna tycker är roligt? Går det att kombinera? Johan ger grunderna i den vetenskapligt utvecklade metoden och ger exempel på hur Fun Maps kan användas i praktiken.

Anmäl er till den 13 oktober HÄR

Anmäl er till den 14 oktober HÄR

OBS! Sista anmälningsdag till alla föreläsningar är den 6 oktober

Om Johan Fallby

Johan är idrottspsykologisk rådgivare, författare och föreläsare. Han har bland annat haft uppdrag för FC Köpenhamn, Djurgårdens IF, Svenska Fotbollförbundet samt Sveriges Olympiska kommitté.