Hem / Egna nyheter / 2021 / Glöm inte att rapportera in er folkbildning!

Kom ihåg att rapportera in er folkbildning för 2021!

Nu börjar slutet av året att närma sig och det är hög tid att komma igång med registrering av lärgrupper och annan verksamhet föreningen haft under året.

Idrottsrörelsen är så mycket mer än det fysiska idrottsliga utövandet. Genom de goda samtalen kan idrotten förena och utveckla personer. Det är dags att slutrapportera er förening/förbunds utbildningsverksamhet för 2021. 

Rapportera även digitala träffar i IdrottOnline

Alla folkbildande verksamhetsformer (lärgrupp, kurser, föreläsningar, processarbeten, kulturarrangemang) i er förening/förbund kan utföras helt eller delvis digitalt. Om till exempel en lärgrupp genomförs digitalt kopplar deltagarna upp sig och kan interagera med varandra, antingen i tal eller i skrift. Det är också viktigt att dessa digitala träffar rapporteras in av er via IdrottOnline för att få ett bra utgångsläge i er föreningsutveckling inför 2022. Den verksamhet som rapporteras in genererar ett statligt folkbildningsstöd, som kommer er förening till godo i form av en resurs som kan förstärka er framåt. Tänk på att ha en dialog med er konsulent så att ni kan göra de avstämningar som behövs för just er förening.

Ta hjälp av er idrottskonsulent i slutrapporteringen

Vill ni ha hjälp med att redovisa er utbildningsverksamhet? Våra idrottskonsulenter står redo att hjälpa er. Kontakta oss så kan vi till exempel boka in ett digitalt möte för att smidigt dela skärm.

Hitta din Idrottskonsulent

Läs mer