Hem / Egna nyheter / 2020 / Stöd för anpassad träning under coronakrisen

Stöd för anpassad träning under coronakrisen

Vi följer smittspridningen av Covid-19 i Skåne och tyvärr går utvecklingen just nu åt fel håll. Nu höjer vi det sökbara maxbeloppet för corona-anpassning av idrottsverksamheten från 10.000 kr till 20.000 kr per förening.

Idrottsrörelsen ska givetvis ta sitt samhällsansvar och göra sin del av detta genom att corona-anpassa verksamheten i största möjliga mån i syfte att minska smittspridningen i Skåne. I våras valde vi att lansera ett projektstöd för just denna anpassning. Nu väljer vi att höja det sökbara maxbeloppet från 10.000 kr till 20.000 kr per förening. Det kan handla om anpassningar utifrån de nya råden eller andra anpassningar som föreningen behöver göra så att träning för barn och ungdomar som är födda 2005 eller yngre kan fortsätta. Vi behöver fortsätta att utöva idrott även i denna svåra tid.

De föreningar som tidigare beviljats ett projektstöd för corona-anpassning har möjlighet att söka på nytt för att få ytterligare medel. Kontakta er idrottskonsulent på RF-SISU Skåne för mer hjälp och vägledning.

För mer information och hur ni söker stödet hittar ni här