Ydre

RF-SISU Östergötland arrangerar Sportis Camp tillsammans med Ydre kommun. Sportis Camp är ett dagläger för dig som ska börja i årskurs 4, 5 eller 6 till hösten 2021 i Ydre kommun. Under tre dagar bjuds du på nya och spännande upplevelser tillsammans med jämnåriga kompisar. Lunch och enklare mellanmål ingår varje dag.

Tack vare stöd från Ydre kommun är Sportis Camp kostnadsfritt i år.

Här har du chansen att få prova på idrotter som du kanske aldrig har testat tidigare. Som till exempel dragkamp, mountainbike, padel, frisbeegolf mm.

Datum: 11-13 augusti, kl 09.00-15:00
Anmälan: Via denna länk senast 9 juni. OBS! Lägret är tyvärr fullt så anmälan är stängd.
Du kan fortfarande göra en anmälan till vår reservlista  via mail till This is a mailto link  och kommer att kontaktas i mån av plats.

Kostnadsfritt.
Ingår: Lunch, enklare mellanmål och en t-shirt. 

Med anledning av rådande situation följer vi Folkhälsmyndighetens rekommendationer. Fysisk aktivitet utomhus uppmuntras och innebär betydligt mindre smittspridningsrisk. På Sportis Camp anpassar vi aktiviteterna genom att:

  • alla aktiviteter sker utomhus, även lunchen
  • föräldrar/barn ansvarar själva för att barnet är på rätt plats på morgonen enligt utskickat schema för att undvika busstransport
  • vi begränsar antalet barn/grupp
  • vi torkar av idrottsmateriel ofta och mellan varje barn och grupp
  • vi påminner regelbundet deltagare och ledare om god handhygien.

Rekommendationer och riktlinjer kan ändras snabbt. Om det sker kommunicerar vi ut det på vår hemsida och via mejlutskick. Det är därför extra viktigt att ni i anmälan uppger kontaktuppgifter där ni är nåbara fram till vecka 32.