Hem / Aktuellt / Wärnelius Buss ny partner till RF-SISU Östergötland

Wärnelius Buss ny partner till RF-SISU Östergötland

Att träna och tävla innebär att nödvändiga resor behöver göras och då vill vi på RF-SISU Östergötland att våra föreningar och SDF ska ha möjlighet att kunna göra det på ett så miljövänligt, tryggt och prisvärt sätt som möjligt.

Att resa med buss i stället för ett stort antal bilar är både mer miljövänligt, säkrare och billigare. Därför har RF-SISU Östergötland ingått ett 1-årigt partnerskap med Linköpingsföretaget Wärnelius Buss.

Wärnelius Buss är ett familjeägt bussbolag och har lång erfarenhet av att anordna idrotts- och sportresor av olika slag. Det kan innebära bussresa till cuper, matcher, träningsläger, seriespel eller tävlingar. De har engagerad och professionell personal som gör sitt bästa för kundnöjdheten. Ingen föreningsresa är för liten eller för stor, för långt bort eller för nära. Deras bussar är miljöklassade och moderna och de kör endast på 100 % förnybart bränsle.

"Vi på Wärnelius Buss är glada och stolta över samarbetet med östgötaidrotten. Vi har engagerad och professionell personal och kör endast på förnybart bränsle. Välkomna alla östgötaföreningar!"

"Även om miljö och den ekonomiska aspekten är viktig så känner vi att även gemenskapen som en bussresa kan bidra med, snacket inför och efter matchen eller loppet är extra viktigt och speciellt i dessa tider efter Corona. Vikten av att hitta vi-känslan och gemenskapen igen, något som vi detta år har saknat. Vi tror att något så enkelt som en bussresa kan bidra med det, ett omklädningsrum på hjul skulle man kunna säga."
Ulrika Smith-Svenstedt, Kommunikation och verksamhetschef på RF-SISU Östergötland

Avtalet sträcker sig 1 år och innebär att Östergötlands föreningar och förbund erbjuds 15 % rabatt på all beställningstrafik. Beställningar och fakturering görs direkt mellan förening och Wärnelius Buss.

För mer information gå in på https://www.wbuss.se/hyra-buss-idrottsforeningar eller kontakta Roine Carlsson, This is a mailto link