Hem / Aktuellt / Utbildningsguiden - en guide till utveckling för dig och din förening!

Utbildningsguiden - en guide till utveckling för dig och din förening!

Ni vet kanske redan att RF-SISU Östergötland är en regional del av SISU Idrottsutbildarna och att vi är idrottsrörelsens eget studieförbund och att vi arbetar med utbildning och utveckling för föreningar och individer.

Ni har säkert redan gått någon utbildning eller deltagit i någon föreläsning hos oss eller haft nöjet att komma i kontakt med våra idrottskonsulenter som finns här för dig och din förening.

Det vi vet är att det kan vara en utmaning att få en överblick av vårt stora utbud och därför har vi tagit nästa steg i att ta fram en guide, som ska göra just det, guida dig/er på nätet, som ett komplement till den personliga servicen. Er första kontakt med vårt utbud och oss sker kanske redan idag, i din telefon ute i just er klubbstuga eller på bussen hem från jobbet.

RF-SISU Östergötland erbjuder som sagt en mängd utbildningar, föreläsningar och material för såväl tränare, föreningsledare, föräldrar och aktiva idrottsutövare. Utbudet är brett, det finns något för alla och vi anpassar även gärna så att det passar dig eller din förening utifrån både innehåll och form.

Utbildningsguiden är uppdelad i olika kategorier men även utifrån vem du är, för att lotsa dig rätt helt enkelt. Den kommer även att kontinuerligt uppdateras så den är relevant utifrån era behov. Vi har även lagt in länkar till ett uppdaterat kalendarium, en tips- och rådsida och mycket annat.

Skulle du ändå inte hitta det du söker är du självklart välkommen att höra av dig till oss!

Vi hoppas att denna guide ska vara en hjälp för dig och din förening. 

Välkommen in till guiden här!