Hem / Aktuellt / Utbildningsarenan- Flera idrotter, olika ämnen, samma arena

Utbildningsarenan- Flera idrotter, olika ämnen, samma arena

Den 5 september gör vi på RF-SISU Östergötland något nytt och spännande tillsammans med Östergötlands Fotbollsförbund, Östergötlands Innebandyförbund, Korpen Östergötland, Östergötlands Ridsportförbund och Östergötlands Ishockeyförbund.

Vi har skapat en ny gemensam arena, en utbildningsarena där vi under en hel dag bland annat kommer diskutera spännande ämnen såsom Hemmaplansmodellen, satsningen på flickhockeyn, en hållbar utveckling ur ett organisations- lag och spelarperspektiv. Idrottsrörelsen tilltalar inte alla. Varför är det så? Föräldraperspektivet och fotbollspsykologi, tips på goda och nyttiga mellanmål, när och vad ska man äta i samband med träning och mycket mycket mer! Vi pratar både idrottsspecifika ämnen men också idrottsövergripande ämnen.

Denna fullspäckade dag kommer gästas av spännande gäster, innehålla paneldiskussioner och ledas av duktiga Johanna Ojala från Vinterstudion så förbered er på en spännande heldag den 5 september! Allt livesänds från Konsert & Kongress studio och kommer streamas här på Facebook.

Här hittar du till Facebook och evenemanget.