Hem / Aktuellt / RF-SISU Östergötland satsar på mobila kanslier

RF-SISU Östergötland satsar på mobila kanslier

Som ett led i att komma närmare idrotten och det föreningsliv som bedrivs ute i vårt distrikt så satsar RF-SISU Östergötland på mobila kanslier i distriktet.

Exakt vilka orter och platser vi kommer prova under 2022-2023 är inte helt klart än men det som är klart är att Skäggetorp kommer vara först ut, och där kommer vi hålla till i Agorahuset.

Tanken är att det mobila kansliet ska vara en mötesplats där vi ska kunna träffa boende och aktiva, på deras hemmaplan, där samlar vi kompetens för att kunna möta alla möjliga frågor och synpunkter.

Vår förhoppning är att det ska bli en bra samlingspunkt där vi kan snacka idrott, träning och föreningsliv under avslappnande former. Starten i Skäggetorp är onsdag 5 oktober och sedan varannan onsdag jämna veckor fram till nyår till att börja med. Planen för resterande mobila kanslier kommer tas fram under hösten.

"Med RF-SISU Östergötlands mobila kontor på Agora får föreningarna nära till samtal och stöd i vardagen. Det blir också en möjlig kanal för att fånga upp engagemang och initiativ från de boende", säger kommunens idrottsutvecklingschef Andreas Hagström.