Hem / Bidrag och stöd / Folksam Ledarcamp

Folksam Ledarcamp

Är du aktivitets- eller organisationsledare och mellan 18 och 25 år? Vill du träffa andra i samma roll och ålder som du? Vill du få ny kunskap och inspiration? Älskar du idrott? Då är Folksam Ledarcamp något för dig!

Folksam Ledarcamp i Kungsörstorp 29-31 maj skjuts upp

Med anledning av Folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande Covid-19 är vi restriktiva kring deltagande vid, och arrangerande av, mötesplatser. Rådande förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer förbjuds.

Detta innebär att Folksam Ledarcamp som skulle gått av stapeln den 29-31 maj för RF-SISU Örebro län, RF-SISU Östergötland, RF-SISU Sörmland och RF-SISU Västmanland skjuts upp och kommer istället anordnas den 21-23 maj 2021.

Vi kommer ta med oss de nomineringar som gjorts inför årets planerade Ledarcamp och dessa kommer att finnas med i urvalsprocessen till Ledarcamp 2021 istället. Vi kommer även starta en ny nomineringsperiod i början av 2021 så det kommer finnas möjligheter att nominera fler personer.

Vem kan bli nominerad?

Sökanden ska vara en ideell ledare/funktionär i åldern 18 till 25 år och verksam i en idrottsförening som är ansluten till Riksidrottsförbundet. Det är idrottsföreningen som söker platsen som är ett stipendium åt den unga ledaren.

Ledaren ska:

• Vara en god förebild.
• Ha ett stort sportsligt engagemang och ett intresse för utövarens sociala utveckling.
• Genom sitt sätt att arbeta bidra till ett livslångt intresse för idrott och hälsa.
• Arbeta så att utövarna har inflytande över verksamheten och att ledaren arbetar för att alla ska få vara med, är en självklarhet.

Läs mer om årets LedarCamp.

Skicka in din nominering