Hem / Lediga tjänster

Koordinator med kommunikativ kompetens till Rörelsenätverket Örebro län

Är du en driven relationsbyggare som brinner för rörelse och aktivitet? Har du dessutom erfarenhet av kommunikativt arbete? Då kan det vara dig vi söker!

Rörelsenätverket i Örebro län är ett tvärsektoriellt nätverk bestående av åtta parter som gemensamt arbetar för en skapa en rörelserik och aktiv befolkning. Physical Literacy är en av nycklarna i arbetet. 

Nätverket är etablerat sedan tre år. Som koordinator är din uppgift att leda, driva, samordna och följa upp det utvecklingsarbete som sker gemensamt i nätverket. En stor del av arbetet med att implementera Physical Literacy sker i ordinarie verksamhet och därmed har koordinatorn även en roll att vara kompetensstöd och bollplank till respektive part. En annan viktig del i arbetet är synliggöra insatser inom området och därför är även kommunikativ kompetens viktigt.

Som person behöver du kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Att skapa goda relation är avgörande för ett framgångsrikt arbete. Du arbetar målstyrt och stämmer regelbundet av arbetet med nätverkets styrgrupp och verksamhetschef på RF-SISU Örebro län.

Din profil
Utbildning: Akademiskt utbildning inom folkhälsovetenskap på minst kandidatnivå eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.Meriterande: Erfarenhet av projektledning, kommunikativt arbete, gärna med inriktning mot sociala medier, analys av data och tvärsektoriell samverkan, samt kunskap om Physical Literacy.

Information om tjänsten
Tillsvidaretjänst 100%. Du blir anställd av RF-SISU Örebro län. Din arbetsplats är förlagd till Idrottens hus, Karlsgatan 28, Örebro, men arbetet bedrivs över hela länet.B-körkort och tillgång till bil är en förutsättning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Platsbanken

Ansökan senast 3 juni
Skickas via e-post till rekrytering.orebro@rfsisu.se

Frågor besvaras av
Jonas Karlsson | 019-17 55 88 | jonas.karlsson@rfsisu.se

Facklig företrädare Unionen
Lucas Forsberg | 019-17 55 05 | lucas.forsberg@rfsisu.se