Hem / Egna nyheter / Maxpuls - en festival för dig som ledare

Maxpuls - en festival för dig som ledare

RF-SISU Örebro läns ledarfestival, Maxpuls är en ny satsning för dig som ledare. Festivalen arrangeras digitalt mellan den 6-9 september och är en vecka fylld med energi, boost och användbara verktyg. Har du inte anmält dig än så är det dags nu.

Ledarfestivalen Maxpuls ger dig och din förening möjlighet att forma framtidens idrottare. Ledaren är förutsättningen för att en förening kan bedriva verksamhet. Ledaren bidrar till kulturer och traditioner och ledaren fyller en oerhört viktig roll för många barn och ungdomar. Men att vara ledare är inte alltid enkelt. Som ledare ställs man inför många utmaningar och behov och det RF-SISU Örebro läns idrottskonsulenter har märkt i möten med föreningar är att dessa utmaningar och behov liknar varandra, oavsett vilken roll ledaren har eller vilken förening eller idrott man är verksam i.
– Med Maxpuls vill vi kraftsamla hela Örebro län och göra något gemensamt för alla föreningar. Genom att ha en bred festival bygger vi också nätverk över idrottsgränserna, säger Lucas Forsberg och Isabelle Olsson, idrottskonsulenter hos RF-SISU Örebro län.

Under Maxpuls-veckan får deltagarna möta några av de mest intressanta och namnkunniga föreläsarna inom idrotten. Världens bästa mångkampare, Carolina Klüft, simhopparen Anna Lindberg, John Dohlsten, doktorand inom idrottsvetenskap, Josefine Arenius med fokus på ledarskap, Måns Lööf som pratar om hur man möter barn med särskilda behov, idrottspsykologen Henrik Andersson, och Sara Fröhling Lind, som är ansvarig för ungdomsbarometern och har koll på ungas beteenden och attityder kring hälsa och idrott.
– Föreläsningarna kommer att ske vid lunch-och kvällstid för att så många som möjligt ska kunna delta.
Ledarfestivalen är tänkt att bli årligt återkommande och förhoppningen är att den i så fall nästa år kan genomföras fysiskt. Men i år blir det alltså en digital Maxpuls. Den är kostnadsfri och du anmäler dig här.

Välkommen att delta i höstens mest spännande och utvecklande arrangemang!

Kontaktperson: Lucas Forsberg Tel: 019-17 55 05 Mail: This is a mailto link