Hem / Egna nyheter / Isabelle och Erik tar över sakkunnigheten efter Peter

Isabelle och Erik tar över sakkunnigheten efter Peter

Vår medarbetare Peter Bergvall Virtanen går vidare till nytt jobb efter 26 år på RF-SISU Örebro län. Peter har varit sakkunnig för barn och ungdomsidrott och antidoping. Två viktiga uppgifter som nu tas över av andra medarbetare.

Isabelle Olsson blir ny sakkunnig inom barn och ungdomsidrott. Isabelle jobbar som idrottskonsulent på RF-SISU Örebro län sedan 2013 och har ett stort engagemang för just barn och ungdomsfrågor. Hon har under tiden på sin arbetsplats utbildat sig inom området och är rustad och redo för sitt nya uppdrag.

Rollen som sakkunnig i antidoping blir Erik Hellméns, som idag är sakkunnig inom nutrition och har vid sidan av Peter jobbat med antidopingfrågor i många år.

Grattis säger vi till Isabelle och Erik, men även till Peter och hans nya arbetsgivare, Region Örebro län, som får en kunnig, engagerad medarbetare som varit mycket omtyckt i vår organisation. Peters nya roll hos regionen är som utvecklingsledare på Regional utveckling – välfärd och folkhälsa. Ett uppdrag som ligger nära de arbetsuppgifter som Peter haft på RF-SISU Örebro län.