Hem / Folkbildning/Utbildning / Sök utbildningar

Sök utbildningar

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

IdrottOnline - Administration - Grund för Idrottsledare och Administratörer - Digitalt

Välkommen till en grundläggande utbildning för dig som inte arbetat i eller precis börjat använda Förening/Förbundsadministrationen i IdrottOnline.

Kontaktperson: Irene Andersson Datum: 2021-09-29 Plats: Digitalt Mer information på kurssidan
Till anmälan

Grundutbildning för tränare - Östersund

Grundutbildningen för tränare bygger på aktuell forskning och ger dig en bra grund att stå på i din roll som tränare. Stor vikt läggs på ledarskap och hur du kan skapa goda förutsättningar för att de aktiva ska bli motiverade och få möjlighet att lära och växa som människor och idrottare. Utbildningen går även igenom vikten av en bred rörelserepertoar och träningsplanering.

Vi vill att du som tränare ska få ett bra stöd, känna dig trygg och bli inspirerad till att skapa egna träningar där de aktiva mår bra, har roligt och utvecklas.

Kontaktperson: Irene Andersson Datum: 2021-10-20 - 2021-11-21 Plats: 1:a träffen digital, 2:a träffen Scandic Syd Hotel, Östersund Mer information på kurssidan
Till anmälan

IdrottOnline - Administration - Fortsättning för administratörer- Digitalt

Med IdrottOnline erbjuds idrottsföreningen en modern hemsideslösning för att hantera och publicera information, lag- och gruppsidor inklusive aktivitetskalendrar, administrera medlemsarkiv, söka LOK-stöd, dokument- och bildhantering i ett mediaarkiv och mycket mer. 

Kontaktperson: Irene Andersson Datum: 2021-10-27 Plats: Digitalt Mer information på kurssidan
Till anmälan