Hem / Folkbildning/Utbildning / Sök utbildningar

Sök utbildningar

Idrottsrörelsens studieförbund erbjuder folkbildning i form av en mängd kurser och utbildningar. Här nedan ser du de utbildningar som är planerade i RF-SISU Jämtland-Härjedalen. Du kan också välja ett annat distrikts utbud. De utbildningar som ligger närmast i tid är de som visas först. Du kan själv avgränsa din sökning genom att välja kommun eller annan tidsperiod. I utgångsläget visas samtliga planerade utbildningar i distriktet inom förinställd tidsperiod.

Hittar du inte någon utbildning som matchar din förenings behov? Hör av dig till oss så planerar vi nästa steg tillsammans. Du kan höra av dig till din idrottskonsulent

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Grundutbildning för tränare - Sveg

En bra grund att stå på

Grundutbildningen för tränare bygger på aktuell forskning och ger dig en bra grund att stå på i din roll som tränare. Stor vikt läggs på ledarskap och hur du kan skapa goda förutsättningar för att de aktiva ska bli motiverade och få möjlighet att lära och växa som människor och idrottare. Utbildningen går även igenom vikten av en bred rörelserepertoar och träningsplanering.

Vi vill att du som tränare ska få ett bra stöd, känna dig trygg och bli inspirerad till att skapa egna träningar där de aktiva mår bra, har roligt och utvecklas.

Kontaktperson: Irene Andersson Datum: 2020-04-02 - 2020-05-09 Plats: Sveg Mer information på kurssidan
Till anmälan

Årsstämmorna för SISU Idrottsutbildarna och Jämtland-Härjedalens Idrottsförbund 2020

Jämtland-Härjedalens Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarnas distrikts-stämmor äger rum tisdag den 22 april kl 18.00, Clarion Hotel Grand, Östersund

Datum: 2020-04-22 Plats: Clarion Hotell Mer information på kurssidan
Till anmälan