Hem / Vi arbetar med / IdrottOnline

IdrottOnline

IdrottOnline är idrottsrörelsens gemensamma verksamhetssystem och utgör basen för kommunikation och administration mellan medlem, förening och förbund.

Tanken är att alla delar inom idrottsrörelsen ska hitta allt på ett och samma ställe, vare sig det gäller hemsida, medlemsregister, ansökan för LOK-stöd, utbildningsadministration, tävlingar och mycket  mer. 

RF-anslutna föreningar får tillgång till allt detta helt kostnadsfritt. 

Länk till mer information om IdrottOnline på SISU Idrottsutbildarnas webbplats.

Utbildningar för dig som vill lära dig IdrottOnline

Behovet i föreningar/förbund ser olika ut och därför försöker vi erbjuda utbildningar på olika sätt. Vi rekommenderar att minst ett par personer från varje förening/förbund utbildar sig och får mer kunskap om funktionerna i IdrottOnline. Det kan exempelvis vara en verksamhetsledare, webbredaktör, kassör och/eller den som hanterar LOK-stödsrapportering. 

Aktuella IdrottOnlineutbildningar

Att lära på hemmaplan i lärgrupp

Ni kan själva sätta samman en lärgrupp i föreningen för att lära er mer om IdrottOnline. Lärgruppsplaner kring hemsida, administration, e-bokföring och LOK-stöd går att ladda hem för att användas som ett diskussionsunderlag. Utifrån dessa kan ni diskutera viktiga frågor innan ni sätter igång arbetet med IdrottOnline. Ta gärna kontakt med oss på RF-SISU Jämtland-Härjedalen om ni vill ha stöd och råd. 

Länk till mer info och lärgruppsplaner på SISU Idrottsutbildarnas webbplats.

Länk till instruktionsfilmer på IdrottOnlines kanal på Youtube.

När du har frågor om IdrottOnline

Vi finns här för dig när du har frågor eller om någonting krånglar. Du kan på egen hand ta del av manualer, instruktionsvideos och driftstörningsinformation på IdrottOnlines servicecenter. Där finns även kontaktinformation och möjlighet att ställa frågor eller fylla i ärendeformulär.

IdrottOnline Servicecenter och support.

Fortnox

Fortnox erbjuder kostnadsfritt bokföring, fakturering och attest till samtliga organisationer inom svensk idrott som är anslutna till RF och använder IdrottOnline.

Du ansluter dig till tjänsten genom att i IdrottOnline klicka på "Aktivera Fortnox" i applikationen "Avgifter".

Mer om Fortnox erbjudande