träningsgrupper.jpg

För träningsgrupper
Idrotten lär oss så mycket mer än rätt teknik och riktiga spelregler. Vi lär oss hantera vinster och förluster, att hjälpas åt och stärka varandra. I en trygg och utvecklande idrottsmiljö utvecklas vårt självförtroende och viljan att prova nya saker. När vi träffas i grupper finns en hel del saker som påverkar hur vi är mot varandra och vad som är okej. I varje grupp skapas en kultur, oavsett om vi pratar om det eller inte – här har vi en möjlighet att ta kommandot och skapa den miljö vi själva vill ha. 

Utbildning för träningsgrupper

puff tränare ledare.jpg

Tränare- och ledarutbildningar
Även en redan vass tränare behöver utvecklas för att fortsätta vara motiverad och känna glädje i sin idrott. Här har vi samlat tränarutbildningar som är idrottsövergripande, eftersom grundfundamenten i ett framgångsrikt tränarskap oftast är desamma oavsett idrott. Många av våra utbildningar är kostnadsfria för föreningen, så passa på att erbjuda tänkbara tränare en utbildning för att de ska våga ta sig an tränar- och ledaruppdrag framöver.

Utbildning för tränare och ledare

Föreningsutveckling.jpg

Föreningskunskap
En framgångsrik förening kräver en fungerande organisation och det blir både lättare och roligare att bedriva utvecklingsarbete när alla vet vad som gäller. Det kan kännas som att det är mycket att hålla reda på för att föreningen ska skötas och styras på ett bra sätt och här har vi samlat utbildningar som kan bidra med kunskap och tips på vägen.

Utbildningar i föreningskunskap

puff bild aktuella ämnen.jpg

Aktuella ämnen inom idrotten
Här har vi samlat några av de ämnen som berör oss just nu, välj ämne här eller något helt annat – en podd, ett debattinlägg, eller något annat som berör er och samtala i föreningen om egna reflektioner, erfarenheter och hur ni påverkas i föreningen. 

Aktuella ämnen inom idrotten


Börja resan till utveckling 
Våra utbildningar vänder sig till alla inom idrotten, oavsett om du är aktiv, ledare, förälder till idrottande barn eller föreningsledare. Efter en utbildning tar processen till förändring fart och vi hjälper dig gärna på den resan.  

Läs mer om vårt stöd inom folkbildning

Sök utbildningar.JPG

Sök bland alla aktuella utbildningar
Här kan du söka bland alla de utbildningar som är planerade hos oss men även utbildningar i övriga distrikt. De utbildningar som ligger närmast i tid är de som visas först. Du kan själv avgränsa din sökning genom att välja endast fysiska eller digitala utbildningar. 

Sök aktuella utbildning