× Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
    Hem / Egna nyheter / 2022 / Ta hjälp av en idrottskonsulent från RF-SISU

Ta hjälp av en idrottskonsulent från RF-SISU

Idrottens klubbstugor och föreningslokaler är en idrottskonsulents hemmaplan. Varje dag, året runt möter vi föreningsledare, tränare, aktiva och föräldrar över hela länet.

Vi lyssnar in föreningens behov, hur ni vill utvecklas, vad ni vill uppnå och kan sedan vägleda och ge förslag på hur ni kan göra för att komma vidare. Tillsammans formar din förening och idrottskonsulenten en utbildningsplan utifrån folkbildningens möjligheter, anpassad efter just er förening och era medlemmar. Genom att jobba fram denna plan skapas möjligheter för att få resurser till utveckling. Det kan handla om att RF-SISU tar kostnader för utbildningsmaterial, föreläsare, studiebesök med mera.


Föreningsbesöket är det tillfälle då vi lyssnar av föreningen, ser vad ni har på gång, blir insatta i era frågor och utifrån det kan vi beskriva hur vi kan vara med och stödja er i det arbetet.  
Vare sig ni vill jobba med att utveckla ledarskapet, hitta fler engagerade som kan hjälpa till i föreningen eller arbeta för att bli en mer inkluderande förening så är ett bra första steg att ta kontakt med oss.  Tillsammans sätter vi idéer i rörelse och gör din förening starkare. 

Metoder som hjälper människor och föreningar att utvecklas:
https://www.rfsisu.se/jamtland-harjedalen/folkbildningutbildning/metoderforlarande/ 

Är det någonting som ni vill göra i din förening eller i ditt lag?Kontakta någon av konsulenterna hos RF-SISU Jämtland-Härjedalen och boka en träff eller ta ett första snack och få information, vilka möjligheter som finns för stöd och utbildning.

Goda exempel:

https://www.rfsisu.se/jamtland-harjedalen/Nyheter/Egnanyheter/2022/lagandaochkamratskapvarifokusforfotbollskillarias 

https://www.rfsisu.se/jamtland-harjedalen/Nyheter/Egnanyheter/2022/ljungdalensgiffolkbildarforframtiden

https://www.rfsisu.se/jamtland-harjedalen/Nyheter/Egnanyheter/2022/motorklubbenistromsundsiktarmotframtiden

https://www.rfsisu.se/jamtland-harjedalen/Nyheter/Egnanyheter/2022/arshjulettarbagskytteklubbeniniframtiden

https://www.rfsisu.se/jamtland-harjedalen/Nyheter/Egnanyheter/2022/processledningstodforutvecklingenavorrvikensik