Hem / Egna nyheter / 2022 / Sök stöd till er förening för verksamhet, aktivitet eller utveckling

Sök stöd till er förening för verksamhet, aktivitet eller utveckling

Är ni mitt uppe i högsäsong eller planerar för aktiviteter kommande höst och vinter? Ni vet väl om att ni har möjlighet att få stöd till er verksamhet, dels för aktiviteter, även till anläggning, återstart, eller för att skapa trygga miljöer.

RF-SISU Jämtland-Härjedalen är din guide för att hitta de rätta insatserna för just din förening i folkbildning och föreningsutveckling.

Verksamhetsstödet, eller LOK-stödet som det allmänt kallas kan sökas av varje idrottsförening, ansluten till något av de specialidrottsförbund som tillhör RF och som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7–25 år, samt personer med funktionsnedsättning. LOK-stödet är till för att stödja föreningsdriven barn- och ungdomsidrott.

Mer om bidrag och stöd

Vid sidan av ordinarie verksamhet finns oftast andra verksamheter som pågår i en förening. Det kan vara utveckling av anläggningen, utbildningsinsatser för förtroendevalda och/eller ledare. Kanske jobbar ni med eller är intresserad av att utveckla er verksamhet för inkludering av underrepresenterade grupper? RF-SISU har en palett av möjligheter och kunskap om dessa frågor, tveka inte att ta kontakt med oss  för att boka en träffa eller få rådgivning hur ni kan gå vidare i era funderingar.

Inom en rad olika områden finns möjlighet att få stöd till er verksamhet, kontakta oss redan i dag för att påbörja arbetet med att ta just er förening in i framtiden.