Hem / Egna nyheter / 2022 / RF-SISU och fotbollförbundet gästade Strömsund

RF-SISU och fotbollförbundet gästade Strömsund

RF-SISU Jämtland-Härjedalen och Svenska Fotbollförbundet distrikt JH, gjorde gemensam sak och gästade Strömsund härförleden och träffade några av kommunens fotbollsklubbar.

RF-SISU:s Carina Modén Aronsson och Anja Korhonen fick möjligheten att lyssna till klubbarna om deras behov och önskemål för att utveckla sina föreningar och gå stärkta in i framtiden. Duon från RF-SISU kunde informera om vilka möjligheter som finns och som skulle kunna vara utvecklande att arbeta med för att ta ytterligare steg i föreningsutvecklingen.

IFK Strömsund och Backe IF var två föreningar som var på plats och var med och diskuterade. De fick också träffa Håkan Roos och Adam Mattiasson från Jämtland-Härjedalens Fotbollförbund som var med och pratade om fotbollsutveckling och vilken inriktning svensk fotboll har för att utvecklas inom alla områden.

Hur ser det ut i din förening, vad har ni för planer och hur skulle ni vilja ta nästa steg i er utveckling? Kontakta någon av konsulenterna hos RF-SISU Jämtland-Härjedalen och boka en träff eller ta ett första snack och få information, vilka möjligheter som finns för stöd och utbildning.

Läs mer om utbildningar