× Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
    Hem / Egna nyheter / 2022 / Rapportera och ta del av resurserna!

Rapportera och ta del av resurserna!

Har ni bedrivit eller är det full aktivitet med folkbildningsverksamhet i er förening? Då är det hög tid att rapportera in de timmar som är gjorda för att ni ska få del av de resurser ni är berättigade till.

För att kunna göra bra idrott behöver vi bra förutsättningar och där är ni föreningar det viktigaste vi har. Idrotten mår bra när föreningen mår bra och vi på RF-SISU JH vill hjälpa till. Kom ihåg att redovisa in er folkbildningsverksamhet för året så att ni får er del av de resurser vi har att erbjuda. Vi behöver hjälpas åt att synliggöra det utbyte som sker och stärker människor inom er idrott och i vårt distrikt – folkbildningen som utvecklar och gör oss starkare på idrottens naturliga mötesplatser. Ta kontakt med ledarna i er förening, se till att de rapporter den verksamhet som ni bedrivit.

Har ni frågor eller funderingar är det givetvis bara att ni hör av er till oss på RF-SISU Jämtland-Härjedalen (länk till konsulentsidan).

Ta gärna del av några exempel på hur man kan jobba med folkbildning: (Här lägger vi länkar till ett antal nyheter som vi haft och där vi visat på folkbildning i föreningar).