Hem / Egna nyheter / 2022 / IF Castor återstartar och skapar idrott åt alla

IF Castor återstartar och skapar idrott åt alla

IF Castor konståkning var en av många föreningar som fick förändra sin verksamhet under pandemin. Återstartstödet var en viktig del för att komma i gång och föreningen jobbar hårt för att rekrytera, behålla redan aktiva och skapa verksamhet för alla.

Skridskorna står på en lång trad i stället och klubbens Tore Åberg kontrollerar så att de är slipade och allt i sin ordning. Materialet är för utlåning, vem som helst ska kunna vara med, det ska inte kosta någonting för att prova på.

Klubbens ungdomar saknade gemenskapen under pandemin, tiden när de träffades före och efter träning var nästan viktigare än själva tiden på is. Gemenskap går som en röd tråd genom förningens verksamhet och mottot är också att IF Castor är en klubb för alla.

Ni möter Tore och några av de aktiva i klubben i den här filmen, som visar ett gott exempel på hur återstartstödet kan användas för att skapa möjlighet för aktivitet och inte minst glädje och gemenskap kring ett intresse.

Mer om återstart

Hur ser det ut i din förening, vad har ni för planer och hur skulle ni vilja ta nästa steg i er utveckling? Kontakta någon av konsulenterna hos RF-SISU Jämtland-Härjedalen och boka en träff eller ta ett första snack och få information, vilka möjligheter som finns för stöd och utbildning.